Univerzalno popularna talijanska kuhinja dobila je svoju novu bazu u Zagrebu. Početkom siječnja metropola je postala bogatija za Kaschetu, pizzeriju i trattoriju smještenu u prizemlju hostela My Way u Trpimirovoj ulici. Specijalizirana za pizze, atraktivna Kascheta u svojoj ponudi ima Pizze Romana koje karakterizira tanko tijesto, ali i Napoletanu poznatu po debljem rubu. Uz prave talijanske pizze, na novoj se zagrebačkoj adresi može pojesti i ostatak specijaliteta karakterističnih za kuhinju naših hedonistički raspoloženih susjeda, poput raznovrsnih tjestenina, no valja napomenuti kako će i ljubitelji burgera doći na svoje. Kad je riječ o namirnicama, iz Kaschete daju do znanja kako je fokus na kvaliteti i suradnji s domaćim proizvođačima, što će svakako utjecati na kvalitetnu ponudu jela. Ovome u prilog ide i činjenica da je šefica kuhinje pizze učila raditi od najboljih, odnosno u poznatoj zagrebačkoj O'Hari. Uz spomenute pizze, burgere, tjestetnine i dnevna jela poput graha s kobasicom, ćufti i variva, u Kaschetu se može svratiti i na doručak u sklopu kojeg se nude breakfast tortille, američke palačinke i tostovi. Pažnja se posvetila i uređenju interijera, pa tako u Kascheti dominira drvo u obliku, pogađate, kašeta. Njima je pokriven strop, a kašete su i u funkciji stolova i stolica što, uz dodatak cjepanica na zidovima prostor čini vrlo ugodnim i toplim, idealnim za skrivanje od aktualnih niskih temperatura. Više o zanimljivoj Kascheti i dnevnoj ponudi možete saznati na službenoj Facebook stranici, a u Trpimirovu svakako svratite ovih dana na dobar burger ili pizzu. M.M. Foto: Facebook
Do ukusnog kolača bez paljenja pećnice Oreo cheesecake: ukusni kolač bez pečenja za što slađi početak vikenda
Sladoledi u kojima će uživati svaki ljubimac! Sjajne vijesti! Ben&Jerry’s od sada u ponudi ima i sladolede za pse!
Poznati hrvatski chef pokrenuo je brend s nešto drugačijom filozofijom! Novi domaći brend u vaš dom donosi najukusnije delicije kojih se nećete moći zasititi!
Budimo #jednizadruge kupnjom domaće i ekološki uzgojene hrane! Ovih dana kupujemo banijske proizvode kako bi pridonijeli oporavku potresom ranjenim područjima!