GASTRO

Nova gastro oaza u srcu Zagreba

Jedinstveno mjesto za ljubitelje američke kuhinje, sporta i odlične glazbe

Brewdogs 
Gastronomska ponuda hrvatske metropole obogaćena je otvaranjem restorana 'BREWDOGS – AMERICAN RESTAURANT & SPORT BAR' koji je smješten u samom srcu Zagreba.

U Gajevoj 10 smjestio se Brewdogs koji će svojom ponudom oduševiti Zagrepčane, ali i sve brojnije turiste. Prvi posjetitelji su se već imali prilike uvjeriti kako je Grad Zagreb konačno dobio jedinstveno mjesto za sve ljubitelje američke kuhinje, sporta i odlične glazbe. Za zanimljiv interijer Brewdogsa zaslužan je arhitekt Milan Vrančić, bivši sprinter i član naše bob reprezentacije i istinski ljubitelj sporta. Sa zidova ovog jedinstvenog mjesta smiješe se lica brojnih svjetskih sportskih heroja, donirani dresovi naših nogometaša, košarkaša, olimpijskih pobjednika kao i lica svjetskih rock i blues zvijezda. Osjećaj kao da ste u filmu je osiguran dok vas poslužuje ljubazno osoblje koje garantira vrhunsku uslugu. Svi posjetitelji će također moći uživati i u prekrasnoj Brewdogs terasi u dvorištu Arheološkog muzeja, koja je idealno mjesto za uživanje u slasnim američkim delicijama u nadolazećim jesenskim danima.
 
Gastronomska ponuda hrvatske metropole obogaćena je otvaranjem restorana 'BREWDOGS – AMERICAN RESTAURANT & SPORT BAR' koji je smješten u samom srcu Zagreba.   U Gajevoj 10 smjestio se Brewdogs koji će svojom ponudom oduševiti Zagrepčane, ali i sve brojnije turiste. Prvi posjetitelji su se već imali prilike uvjeriti kako je Grad Zagreb konačno dobio jedinstveno mjesto za sve ljubitelje američke kuhinje, sporta i odlične glazbe. Za zanimljiv interijer Brewdogsa zaslužan je arhitekt Milan Vrančić, bivši sprinter i član naše bob reprezentacije i istinski ljubitelj sporta. Sa zidova ovog jedinstvenog mjesta smiješe se lica brojnih svjetskih sportskih heroja, donirani dresovi naših nogometaša, košarkaša, olimpijskih pobjednika kao i lica svjetskih rock i blues zvijezda. Osjećaj kao da ste u filmu je osiguran dok vas poslužuje ljubazno osoblje koje garantira vrhunsku uslugu. Svi posjetitelji će također moći uživati i u prekrasnoj Brewdogs terasi u dvorištu Arheološkog muzeja, koja je idealno mjesto za uživanje u slasnim američkim delicijama u nadolazećim jesenskim danima.  Glavni chief je Mario Vešligaj, ljubitelj sporta i strastveni gastro putnik koji je karijeru započeo u zagrebačkom Intercontinentalu, dok je dio znanja i iskustva skupljao po restoranima diljem Pariza, Londona i Budimpešte. Mario će biti zadužen oduševiti nepca svih posjetitelja pravim američkim gastro delicijama – nekoliko vrsta burgera, salate, steakovi, američka rebrica, pileća krilca, krumpirići, američke palačinke te još mnogo toga, a za sve ljubitelje piva Brewdogs se pobrinuo da u svojoj ponudi ima 10 vrsta vrhunskih točenih piva, među kojim se svakako izdvaja vrhunsko belgijsko samostansko pivo Grimbergen, češki Budweiser, danski Carlsberg, ali i vrhunsko domaće pivo iz obitelji Pan piva. Brewdogs će zasigurno postati novo, omiljeno okupljalište svih ljubitelja dobre hrane, sporta i muzike koje će svojim cijenama biti pristupačno svima.   Foto: John Pavlish/Mario Pavlović 
Glavni chief je Mario Vešligaj, ljubitelj sporta i strastveni gastro putnik koji je karijeru započeo u zagrebačkom Intercontinentalu, dok je dio znanja i iskustva skupljao po restoranima diljem Pariza, Londona i Budimpešte. Mario će biti zadužen oduševiti nepca svih posjetitelja pravim američkim gastro delicijama – nekoliko vrsta burgera, salate, steakovi, američka rebrica, pileća krilca, krumpirići, američke palačinke te još mnogo toga, a za sve ljubitelje piva Brewdogs se pobrinuo da u svojoj ponudi ima 10 vrsta vrhunskih točenih piva, među kojim se svakako izdvaja vrhunsko belgijsko samostansko pivo Grimbergen, češki Budweiser, danski Carlsberg, ali i vrhunsko domaće pivo iz obitelji Pan piva. Brewdogs će zasigurno postati novo, omiljeno okupljalište svih ljubitelja dobre hrane, sporta i muzike koje će svojim cijenama biti pristupačno svima.
 
brewdogs 
brewdogs 
brewdogs 
brewdogs 
brewdogs 
brewdogs 
brewdogs 
 
Foto: Domagoj Doko
Objavljeno: 13.09.2015. u 14:19

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p