GASTRO

Nova splitska postaja za pobornike zdravog života

Smoothie, juice & salad bar Superfood
Superfood
Ljubitelje zdravog života u Splitu zasigurno će razveseliti vijest o novootvorenom smoothie, juice & salad baru Superfood koji je svoje mjesto pronašao na adresi Ruđera Boškovića 13 na Splitu 3.

U ovoj novoj oazi zdravlja može se uživati u raznovrsnoj ponudi zdrave hrane i raznih napitaka. Ugodan ambijent koji potpisuje grupa mladih arhitekata iz Splita pod imenom Podrum Studios idealan je za predah uz jedan od svježih hladno prešanih sokova ili hranjivih smoothiea koji su prava instant vitaminska bomba. Za one željne konkretnijeg zalogaja tu su i nutritivno bogati doručci, poput amaranth doručka, zobene kaše ili omleta s kozjim sirom i dnevnih jela od pomno biranih namirnica sa superfood dodacima.

superfood
superfood
Ako se pak želite zasladiti možete kušati zdrave pudinge ili zdrave palačinke (američke chia vegan palačinke ili razne palačinke od pirovog brašna). Vlasnici su pak posebno ponosni na već prepoznate i unikatne zdrave sirove torte koje priprema sama vlasnica, pa se tako mogu kušati sirova torta od kokosa, čokolade i naranče, vanilije - šumskog voća, mrkve...

Superfood ekipa svakodnevno priprema i posebne napitke kao što su chia ice Coffe, zdravi ledeni čaj, bubble tea, matcha latte čaj, a sve je popraćeno i talijanskom Lavazza kavom i bio čajevima. Novost u ponudi je Superfood zdrava pizza od pirovog brašna i sandwich od dimljenog lososa koji su baš kao i Superfood bar nešto novo u gastro ponudi grada Splita.

superfood
superfood
superfood
superfood
Foto: PR
Objavljeno: 05.12.2016. u 09:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p