GASTRO

Nova vrhunska gastro destinacija u Zagrebu

Otvorio se iščekivani Noel
noel
Ove je subote, 17. rujna, otvoren Noel, uzbudljivi novi zagrebački restoran o čijem se inovativnom konceptu priča posljednjih mjeseci u gastro kuloarima, i to s opravdanim razlogom. Noel je, naime, projekt chefa Gorana Kočiša i sommeliera Ivana Juga, nekadašnjih članova tima bistroa Apetit, a svoja je vrata pod okriljem fine dining koncepta restoran otvorio u Ulici popa Dukljanina 1.

U sofisticiranom prostoru nekadašnjeg restorana Peta četvrtina, Noel će na čelu s vrhunskim gastro stručnjacima posjetiteljima nuditi fine dining uz vinsku listu sa skoro 400 vrhunskih vina. Suvremena kuhinja će se u interpretaciji cijenjenog chefa moći kušati za vrijeme ručka kada će se ponuda jela temeljiti na bistrološkoj hrani, a na večer će se moći isprobati sofisticirani degustacijski meni s jelima od pet, sedam ili devet sljedova, kao i ekskluzivni chef's table koji će omogućiti pogled na otvorenu kuhinju.

noel
U Noelu se pazilo na apsolutno svaki detalj kako bi se gostima pružilo iskustvo autentične vrhunske gastronomije, pa tako zanemaren nije ostao ni slatki dio jelovnika. Za deserte se pobrinula jednako stručna i cijenjena Petra Jelenić, chefica slastičarne Mak na konac, dok se u lounge baru s baristom ispija vrhunska kava.

Moderne kulinarske kreacije, vrhunska usluga i impresivna vinska lista restorana Noel došle su u kombinaciji s jednako modernim i luksuzno uređenim prostorom koncipiranim u tri dijela. Lounge bar s DJ-om, središnji dio restorana sa šest stolova i separeom te spomenuti chef's table za 8 do 12 osoba te vinski podrum u kojem se mogu održavati razna događanja osmislio je i uredio dizajnerski studio IO Decor. Rezultat je ugodan i sofisticiran prostor pješčanih tonova koji se savršeno nadopunjavaju sa sivom bojom.

noel
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 19.09.2016. u 11:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p