GASTRO

Novi čokoladni raj u srcu Zagreba

Čokoladarnica s potpisom našeg poznatog chefa
Artisan Crafted Chocolates
Marin Medak i Tvrtko Šakota su, po svemu sudeći, dobitna kombinacija za gastro scenu Zagreba. Dva vrhunska domaća chefa nastavljaju svoj inovativni put te su nakon artizanske mesnice Santoku i Marinovog uspješnog RougeMarina, otvorili i pravi čokoladni raj u centru metropole – čokoladarnicu Artisan Crafted Chocolates.

Najslađa je nova adresa Zagreba svoja vrata službeno otvorila prošlog tjedna, no valja napomenuti kako se sama ideja dugo kuhala. Marin Medak je, naime, nakon što je na gastro sceni Zagreba napravio boom svojim gourmet hamburgerima i nakon što se RougeMarin udomaćio na restoranskoj karti grada kao jedna od najpopularnijih adresa, počeo maštati o vlastitoj čokoladarnici. Pomno istraživanje, učenje od najboljih, mukotrpan rad i njegova ljubav prema slastici naposljetku je, na radost svih nas, rezultirala čokoladarnicom u srcu grada.

Prolaz Lovački rog je tako postao bogatiji za slatku oazu na kojoj će slatkoljupci pronaći čokoladne kreacije načinjene od belgijske Barry čokolade, kao i 17 vrsta pralina bez aditiva. Earl Grey, Chai Tigres, Orange i balsamico, Banana Popcorn i Ginger Caramel samo su neke od božanstvenih kombinacija okusa koje uz Marina Medaka potpisuje i čokolatijerka Valentina Barusić. Moramo li napomenuti kako se Artisan Crafted Chocolates mora naći na vašoj vikend 'to do' listi?

foto by Julio Frangen

Marin Medak i Valentina Barusić

foto by Julio Frangen
foto by Julio Frangen
foto by Julio Frangen
foto by Julio Frangen
foto by Julio Frangen

M.M.
Foto: Instagram (@maraboop), Julio Frangen
Objavljeno: 22.10.2016. u 11:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p