GASTRO

Novi Čokolino savršen je izbor za sve one koji paze na prehranu, a u isto vrijeme obožavaju čokoladni okus omiljene kaše iz djetinjstva!

Jeste li ga već probali?
U današnjem, modernom svijetu, zdrav način života postao je svojevrsni imperativ kojemu se okreće sve veći broj ljudi: broj pojedinaca koji vode računa o svom tijelu već godinama raste, a u tom procesu doručak igra ključnu ulogu. Tako je s vremenom sve popularnija, zdrava zobena kaša zamijenila tradicionalne doručke i postala je neizostavni dio jutarnje rutine mnogih. No, jeste li znali da svoju potrebu za zdravim doručkom i zobenom kašom sada možete spojiti s neodoljivim, nostalgičnim okusom iz djetinjstva poznatijeg pod nazivom - Čokolino?

Malo tko ne pamti taj poznati okus Čokolina koji je postao sinonim za najslađi doručak iz djetinjstva, a koji je garantirao dan ispunjen energijom. Međutim, kako su se vremena mijenjala, tako su se krenule mijenjati i naše prehrambene navike i ubrzo smo se počeli odricati omiljenih poslastica iz prošlosti, a sve kako bismo pratili trendove zdrave prehrane i brinuli se o svom zdravlju. No, Čokolino je svojim novim proizvodima već pokazao kako itekako sluša svoje kupce, a najnoviji Čokolino Dark stvoren je kako bi nam omogućio da ponovno uživamo u tom legendarnom okusu omiljene kaše, bez ikakve grižnje savjesti. Čokolino Dark predstavlja savršen spoj tradicije i zdravlja: okusom neodoljivo podsjeća na originalnu recepturu Čokolina, ali s modernim zaokretom koji ga čini znatno zdravijim, hranjivijim i manje zaslađenim obrokom.

Čokolino Dark kaša idealan je obrok za odličan početak dana, a obožavat će ga i aktivni sportaši! Napravljen od 100% cjelovitog zobenog brašna bogatog vlaknima, zaslađen isključivo datuljama i čokoladom te obogaćen kakaom, Čokolino Dark pruža dugotrajan osjećaj sitosti i bogat je proteinima, magnezijem, te vitaminima B i C skupine. Priprema se brzo i jednostavno, s običnim ili biljnim mlijekom, i to u svega nekoliko minuta! S obzirom na to da je njegova baza zob, ovaj Čokolino odličan je izbor i za sve one koji izbjegavaju gluten ili žele smanjiti njegov unos, a valja napomenuti da je napravljen od isključivo biljnih sastojaka što ga čini pogodnim i za vegane koji napokon mogu uživati u okusu najdražeg nam Čokolina!

No, Čokolino Dark može biti i daleko više od obične kaše jer čini savršenu osnovu za brojne kreativne doručke koje svakodnevno možete mijenjati i prilagođavati. Obogatite vašu zobenu omiljenim voćem i orašastim plodovima te ju ostavite preko noći u hladnjaku i poslužite u staklenim čašicama, a predlažemo i da s novim Čokolino Dark proizvodom isprobate viralni recept za zapečenu kašu koja će vas oduševiti već na prvi griz!

Pa, ako ste i vi jedni od onih koji cijene kvalitetan doručak ili ste pak tek nedavno započeli s uvođenjem nešto zdravijih navika, Čokolino Dark je odličan izbor koji pruža savršen balans između slatkog okusa i zdrave prehrane te pravi je dokaz tomu da se u današnje vrijeme ne morate odricati omiljenih okusa kako biste brinuli o svom zdravlju. Više informacija o Čokolinu Dark otkrijte na linku.

Foto: Unsplash, PR
Objavljeno: 25.09.2023. u 10:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p