GASTRO

Novi gastro koncept u zagrebačkoj Teslinoj

Duck Fast Bistro je otvorio svoja vrata
Duck Fast Bistro
Z
agrepčanima dobro znani Pizza Cut Duck u Teslinoj 17 s današnjim je danom ponovno otvorio svoja vrata, no na krilima nešto drugačijeg koncepta. U samom srcu Zagreba u preuređenom će se Duck Fast Bistrou odsad moći pojesti s nogu, fino i po prihvatljivim cijenama, a iza svega stoji tim bistroa Pod Zidom.


Vođeni idejom o neformalnom, krajnje opuštenom bistrou, gastro tim će svim gladnim gurmanima svakodnevno nuditi jela pripremljena od svježe sezonske hrane s Dolca. Promišljeni dnevni menu bit će vidljiv odmah po ulasku u bistro, na simpatičnim tablama na stropu, a obuhvaća raznolike specijalitete koji će unatoč domišljatosti biti cjenovno prilagođeni brzom konceptu, prvom takvom u metropoli. Navečer će se jelovnik mijenjati, a ponuda se sastoji od desetak predjela te isto toliko glavnih jela, slatkih zalogaja i juha ili variva. S druge strane, dostupan će biti i Chef's table u sklopu kojeg će se po izboru chefova nuditi jelovnik u iznosu od 200 kuna.

U zanimljivo uređeni Fast Bistro Duck u kojem se nalaze isključivo visoki stolovi i šank može se tako svratiti na ručak, večeru ili snack uz vino. U ponudi će biti isključivo kućna linija vina kroz koju će vinari među kojima su Vinarija Krauthaker, Matošević, BIBICh WINE CROATIA, Petrac Winery i ini ekskluzivno za Duck puniti lokalne sorte pod personaliziranim etiketama.

duck fast bistro
Duck Fast Bistro
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 27.03.2017. u 09:52

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p