GASTRO

Novi izgled zagrebačke meke ribljih specijaliteta i sushija

Obiteljska tradicija ispričana kroz redizajn restorana Bota Šare

Bota Šare 
Cijenite li prvoklasne riblje specijalitete, sigurni smo kako vam spomen obitelji Šare izaziva instantne zazubice. Posljednjih 30 godina Božidar Šare sa svojom obitelji održava standard kvalitete i iznimnu ponudu u Bota Šare restoranima u centru Dubrovnika, Malom Stonu i Splitu, a nakon renovacije ponovno je zasjao i zagrebački restoran!

Posljednjih mjeseci prostor zagrebačkog restorana Bota Šare bio je znaku renovacija, no prije dva dana je na radost svih svojih vjernih gostiju ponovno otvorio vrata. Zasjavši u punom sjaju i s modernim zaokretom, Bota Šare nastavlja sa svojom a la carte ribljom ponudom, vrhunskim sushijem te dnevnim ribljim marendama. U redizajniranom interijeru Bota Šare i pripadajućeg Oyster & Sushi bara Bota zadržao se prepoznatljivi topli dalmatinski ugođaj, no s dozom moderne elegancije.
 
Bota Šare 
''Prostor priča o životu naše obitelji, pa smo tako nizom privatnih fotografija htjeli dočarati naše malostonsko kulturno naslijeđe, tradiciju te svakodnevni život'', ispričala nam je Zrinka Šare.

Na fotografijama se tako mogu vidjeti eko đardin i privatni otok Banje s nasadima kamenica, mušula, maslina te obiljem mediteranskog bilja koje se koristi u kuhinjama restorana, kao i lov na tune i big game fishing kojim se bave pojedini članovi obitelji Šare. Elegantnim i modernim prostorom dominira bijela boja, a dušu mu daju autentični dalmatinski detalji. S tradicijom duljom od 30 godina, uvijek svježim domaćim namirnicama i ribom koja iz Dalmacije stiže svakodnevno te velikoj posvećenosti vrhunskoj usluzi, restorani obitelji Šare obavezna su postaja za sve ljubitelje dalmatinske, ali i japanske kuhinje.
 
Bota Šare
 
Bota Šare 
Bota Šare 
Bota Šare 
Bota Šare 
Bota Šare 
Bota Šare 
Bota Šare 
Bota Šare 
Bota Šare 
M.M.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 09.02.2016. u 12:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p