GASTRO

Novi meksički fast food restorančić koji ćete voljeti

Dašak Meksika u Radićevoj
Taquitos Bandidos
Zagrebački ugostitelji kao da su čuli naše vapaje za raznovrsnijom gastro ponudom u kojima egzotična svjetska kuhinja vodi glavnu riječ te su ih s početkom 2017. odlučili uslišati. Posljednji je u nizu svoja vrata otvorio simpatični Taquitos Bandidos, mexican fast food restorančić zbog kojeg ćemo rado svraćati u Radićevu ulicu u Zagrebu.

Dašak Meksika u centar Zagreba Taquitos Bandidos je unio svojim eklektičnim uređenjem, ali i ponudom jela. Na novoj adresi ćemo tako moći kušati taquitose u varijanti s piletinom, mljevenim mesom, sirom i šunkom te sirom i povrćem, ali i one slatke, s čokoladom i lješnjakom ili pak jabukom i cimetom. Na jelovniku su i quesadillas s mesom ili pak vegetarijanski, kao i chilli con carne, prženi krumpirići i nachosi koji će posebno dobro sjesti nakon večernjeg pića u nekom od obližnjih zagrebačkih kafića. Ponuda pića u Taquitos Bandidos uključuje i Jarritos s okusima Mexican cole, Guave, Ananasa, Mandarine, Limete, Grejp, Tamarinda i Manga.

Taquitos Bandidos
Taquitos Bandidos
Taquitos Bandidos
Maleni restoran u Radićevoj će, osim hranom, naša srca zagrijati i spomenutim veselim interijerom kojim dominiraju meksički motivi. Narančasta boja zidova u društvu kaktusa, pištolja, gredica s cvijećem, pištolja i kaubojskih motiva te vrućih meksičkih fast food specijaliteta definitivno će nas mamiti u novi Taquitos Bandidos.

Taquitos Bandidos
Taquitos Bandidos
Taquitos Bandidos
Taquitos Bandidos
Taquitos Bandidos

M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 16.02.2017. u 10:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p