GASTRO

Novi restoran u Zagrebu donosi fusion kuhinju u atraktivnom ambijentu

Otkrijte Fidel Gastro
fidel gastro
Premda smo pomislili kako se u novim mjestima napučenu 2017. godinu ne može ugurati još jedna adresa, čini se da smo se prevarili. Na samom kraju ove godine otvorio se restoran zanimljivog imena i vrlo stylish izgleda, Fidel Gastro, koji bi mogao postati još jednom adresom koja uspješno spaja noćni provod i gastronomiju.

Na adresi Krste Pavletića 1 svoja je vrata netom otvorio restoran i bar koji bi trebao objediniti najmoderniju fusion kuhinju, bogatu ponudu vina i urbane ritmove jazza i bluesa. Osim gastro i zabavnog aspekta, ono što bi mnoge moglo natjerati da napuste uski centar Zagreba s namjerom da posjete ovo novo mjesto, jest i uređenje restorana i bara Fidel Gastro. Fuzija dizajnerskog i vintagea očituje se u uporabi drveta i metala u interijeru, koji s ciglenim zidovima i atmosferičnom, toplom rasvjetom čine dobrog glasnika trendi industrijskog stila. Također, interijer zanimljivim čine vintage momenti poput starog motora na zidu ili stolova načinjenih od cijevi, dok crvene sofe definitivno "podižu" cijelu priču. Prostor je podijeljen na dio s visokim stolovima i stolicama oko atraktivnog bara te na prostrani restoranski dio sa stolovima za objed. 

Ako ste znatiželjni i ne možete dočekati 2018. da sami provjerite ovog novog pripadnika zagrebačke gastro scene, dobro je znati kako se u restoranu Fidel Gastro organizira i doček Nove godine, o čemu više možete provjeriti na službenim stranicama.

fidel gastro
fidel gastro
fidel gastro
Objavljeno: 30.12.2017. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p