GASTRO

Novi Zagreb dobiva svoj prvi Bread Club, a znamo i točnu lokaciju

Prva lokacija za sve koji ne gravitiraju centru grada

Svi zaljubljenici u proizvode craft pekarnice Bread Club napokon će moći uživati u njima i u Novom Zagrebu, na još jednoj novoj lokaciji. Popularna pekarnica do sada se proširila na 5 različitih poslovnica na dobro poznatim adresama u Vlaškoj, Trakošćanskoj, Bukovačkoj, Horvaćanskoj ulici i na Britancu. Uskoro će se ovim lokacijama pridružiti još jedan Bread Club i to po prvi put u ovom dijelu grada.

Naime, ako ste se ovih dana našli u poslovnici jednog velikog trgovačkog lanca na Središću, sigurno ste vidjeli veliki natpis na jednom od prostora da Bread Club dolazi uskoro. Tako smo sigurni da će se još jedna craft pekarnica otvoriti na adresi Julija Knifera 1. Nažalost, ne možemo sa sigurnošću reći kada će Bread Club na ovoj lokaciji započeti s radom i o kakvom konceptu ponude će se raditi, ali vjerujemo da ćemo saznati vrlo brzo.

Posljednjih nekoliko godina rada uspješno su privukli kupce svojim drugačijim pristupom i uspješno predstavili sourdough priču. U njihovoj ponudi kruhova možete birati između više 10 vrsta - focaccia, kukuruzni, rye royal, pirov, brioche, baguette, „deda“, heljdin, pain au champaigne, multigrain ili „šlapa“, dok ponudu slastica čine već dobro poznati favoriti croissant, cruffin, cookie i pain au chocolat. Na društvenim mrežama se uvijek nestrpljivo iščekuju nove verzije omiljenih cruffina i croissanta, ali i potpuno novih kreacija.

Vjerujemo da je bilo onih koji su sa svakom novom lokacijom zazivali neku potencijalnu novozagrebačku adresu, čini se da su napokon došli na svoje.

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.09.2023. u 09:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p