GASTRO

Novi zagrebački bar u koji ćete poželjeti dolaziti svaki dan

Originalno mjesto za druženje i najfinije tosteve

Toster bar

Činjenica da Zagreb nastavlja bujati svojom gastro i kulturnom ponudom iznimno nas veseli, a jedna od najnovijih zvijezda na gradskoj ugostiteljskoj sceni je Toster, bar zamišljen kao opušteno mjesto u koje se dolazi družiti i provoditi vrijeme, uz nezaobilazni dobar miks hrane i pića.

Ono što Toster bar u Petrinjskoj 7 razlikuje od ostalih jest naglasak na zanimljivoj i kreativnoj prezentaciji tosta, i to u svim mogućim oblicima. U izradi se koriste svježe, domaće i lokalne namirnice i svatko će pronaći barem jedan po svom ukusu. Trenutno je u ponudi 10 tostova među kojima su i dva slatka (Nutella i domaći džem koji se pravi u Tosteru od sezonskog voća). Fini putar i sir se nabavlja od mljekare Veronika, dok skuta i tvrdi kravlji sir stiže od Vesne Loborike iz Istre. Mnoge će razveseliti i ponuda koktela na Toster način. S tostovima se tako spaja miksologija - izvrstan izbor ginova, votki, aperitivo miksanih pića koji su prezentirani na vrlo zanimljiv i kreativan način, što dolazi s potpisom barmena Otta Grundmanna.

Toster bar 
''Želimo goste inspirirati na malo drugačija druženja i uživanje u zanimljivim kombinacijama hrane i pića, pobuditi im znatiželju i potaknuti ih na nova iskustva. Iznenaditi ih malim neočekivanim stvarima zbog kojih će se poželjeti dolaziti svaki dan. Ideja je da gosti dolaze jutrom na kavu i tost, popodne na lagani “brunch”, poslije posla na 'aperitivo' a navečer, prije izlaska, na snack i warm up piće kada mogu i poslušati live svirke te čak ostati proveseliti se s nama do zatvaranja'', svoju ideju su nam ispričali autori Tostera. 

Dizajn interijera potpisuje Roman Pokos koji je uz minimalan budžet stvorio ugodan i zabavan prostor ispunjen simpatičnim detaljima, jakim bojama, inspirativnim natpisima u prepoznatljivom retro humorističnom stilu. 
 
Toster bar 
Toster bar 
Toster bar 
Toster bar 
Toster bar 
M.M.
Foto: Maja Kljaja
Objavljeno: 21.12.2015. u 11:55
Tagovi: Zagreb, hrana

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p