GASTRO

Novo hit mjesto za sve zaljubljenike u pivo

Otvorio se cool craft beer bar u Zagrebu
Hop In Craft Beer Bar 
Smatrate li se istinskim štovateljem kvalitetnih piva, vijest o otvaranju novog cool puba koje na jednom mjestu okuplja upravo najbolje od tekuće hrane mogla bi vam proljeće učiniti još ljepšim.

Nova zagrebačka hedonistička oaza smjestila se na Dubravkinom trgu 3, u blizini Radničke ceste i Autobusnog kolodvora, i dom je velikom broju domaćih i stranih piva. Iza Hop In Craft Beer Bara stoje pivski entuzijasti koji su, nakon što su se i sami iskušali u kuhanju piva, odlučili otvoriti mjesto na kojem će svoju ljubav prema pivu podijeliti s drugima predstavljajući proizvode manjih pivovara. U ponudi je stotinjak piva iz cijelog svijeta: APA-e, IPA-e, stoutovi, porteri, lageri, belgijska i pšenična piva te raznorazna specijalna piva. Među njima se posebno izdvaja selekcija piva domaćih zanatskih pivovara: Zmajske pivovare, Nove runde, Varionice, 5th Elementa i drugih.
 
U slučaju da se ne možete odlučiti koje pivo iz ponude točenih probati, u ponudi Hop In Craft Beer Bara je i kombinacija od četiri testera po 0,15l koja omogućava da istovremeno isprobate više različitih piva te se na kraju odlučite za svog favorita.
 
Hop In Craft Beer Bar   Hop In Craft Beer Bar
 
Osim piva, u novom zagrebačkom baru možete kušati i vrhunsku specijalitetnu kavu domaće pržionice Lively Roasters Co., koju vode entuzijasti i ljubitelji espressa. Double origin blend visoko kvalitetne arabice u omjeru 70% brazilske sorte Blue Diamond i 30% etiopijske sorte Indigenous Harari pruža jedinstveno iskustvo trpkosti kreme i ugodnog aftertastea koji se pretvara u spektar čokoladnih i voćnih okusa, stoga će u Hop Inu moći uživati i kavoljupci.
 
Isto tako se posebna pažnja posvetila i izboru glazbe: Hop In ima i glazbenog urednika Gogu Pavlova koji petkom vrti muziku, nedjeljom i ponedjeljkom ima tematske slušaonice te bira glazbu koja se u baru sluša tijekom tjedna. Zajednički nazivnik njegovog odabira su rokenrol i romantika. U sljedećim mjesecima Hop In obogatit će svoj program i pub kvizovima, koncertima te predavanjima o pivu i pivskoj kulturi. Naravno, ponuda piva stalno će se širiti i pratiti fenomenalnu domaću scenu zanatskog piva.
 
Hop In Craft Beer Bar  
Bogata ponuda piva u ovom novom okupljalištu dolazi u društvu cool interijera čije uređenje potpisuje arhitektonski ured Zelena Soba. Industrijski dizajn u Hop In Craft Beer Baru manifestirao se u svom najboljem obliku - crna i siva boja, otvorene cijevi, puno drvo i viseće žarulje. Svi su ovi detalji u središte pozornosti stavili ono najbitnije: sastojke od kojih se radi pivo te same pive i njihove zanimljive boce i etikete. Cool uređenje, opuštena ekipa i vrhunska piva kombinacija su koja novi beer bar čine doista zanimljivim mjestom u Zagrebu.
 
Hop In Craft Beer Bar  
Hop In Craft Beer Bar  
Hop In Craft Beer Bar  
Hop In Craft Beer Bar  
Hop In Craft Beer Bar  
Hop In Craft Beer Bar  
Hop In Craft Beer Bar  
Hop In Craft Beer Bar  
M.M.
Objavljeno: 09.05.2016. u 09:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p