GASTRO

Novo 'it' odredište na Jadranu po mjeri istinskih hedonista

Otvoren je mediteranski restoran Bowa na otoku Šipanu

Restoran Bowa Šipan 
Na jednom od Elafitskih otoka nalazi se uvala koja predstavlja čisti hedonizam i luksuz prirode na jednom mjestu, a u toj uvali smjestio se novi restoran Bowa. Otok Šipan pripada skupini Elafitskih otoka koji okružuju Dubrovnik, a na najvećem otoku u ovoj skupini, koji broji svega šesnaest kilometara kvadratnih, nalazi se mjesto koje će osvojiti hedonista u vama. 

Ovo je mjesto koje će privući pažnju nautičarima ali i onima koji žude za čarima čiste prirode koja je ukrašena luksuzom. Novootvoreni mediteranski restoran Bowa krasi ambijent inspiriran prirodom, azurno more s privatnim plažama te ponuda fenomenalnih gastro užitaka koji će raspametiti vaše nepce i opustiti vas u mirisu Mediterana. Restoran Bowa je mjesto koje je ovih dana otkrio i jedan od najpoznatijih nogometaša Manchester Uniteda, Ander Herrera.
 
Restoran Bowa Šipan    
Vlasnici Bowe upravo su u tome pronašli inspiraciju te su odlučili napraviti mjesto koje će na valovima Jadranskog mora probuditi osjećaj sreće, mira i čistog hedonizma. Prednost Bowe leži u prirodi koja je udaljena od vreve grada i svakodnevice. Jedinstvene konstrukcije sastavljene od hrastovine i jelovine ukrašene su baldahinima koji daju poseban ugođaj, a zelenilo prirode u savršenom je skladu s kamenom koji dominira ovim eksterijerom. Tirkizna plava, smeđa i nježna bež boja unose poseban ritam u interijer.

Na jelovniku se nalaze tradicionalna jela koja se pripremaju na moderan način. Začini, riba i meso isključivo su iz domaćeg uzgoja, čime se želi ukazati na važnost domaćih poljoprivrednika, ali i zdrave domaće hrane. Tako ovdje možete uživati u okusima orzo polpeta od hobotnice i raviola, škampima u domaćoj tjestenini ili pak u sočnim dagnjama koje će vas podsjetiti kako je ljeto već u velikom zamahu.
  Restoran Bowa Šipan  Restoran Bowa Šipan
 
Uz finu hranu dolaze i vina domaćih proizvođača iz regije te pokoji dobar koktel. Kako bi ugođaj čistog hedonizma bio na razini, svake se nedjelje u Bowi organizira Sunday chill. Ako ste ovoga ljeta odlučili maksimalno uživati i osjetiti čari naše obale, ovo mjesto na otoku Šipanu u blizini Dubrovnika savršeno je mjesto za vas.
 
Restoran Bowa Šipan  
Restoran Bowa Šipan     
Restoran Bowa Šipan  
Restoran Bowa Šipan  
Restoran Bowa Šipan  
Restoran Bowa Šipan  
Restoran Bowa Šipan  
Restoran Bowa Šipan   bowa šipan 
 
Foto: PR
Objavljeno: 07.07.2016. u 13:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p