GASTRO

Novo splitsko odredište po mjeri svih gurmana

MA:TONI spaja vegansku i dalmatinsku kuhinju
Matoni Split 
Pažljivo kreirani jelovnici u kombinaciji s kvalitetnim domaćim sezonskim namirnicama odnedavno su glavno oružje nove splitske konobe koja će zadovoljiti i najoštrije kriterije ljubitelja dobre hrane. U neposrednoj blizini popularnih splitskih Bačvica (Prilaz braće Kaliterna 6) smjestio se MA:TONI, mjesto koje osim izvrsnom ponudom, osvaja i svojim interijerom.

Zagasite boje, prirodni materijali i dašak tradicionalizma čine novo splitsko gastronomsko odredište ugodnim i toplim mjestom za druženje uz finu hranu. U fokusu su mesna, riblja i veganska jela po pristupačnim cijenama, a velika pažnja polaže se namirnicama koje su isključivo sezonske i lokalne. Uz odličnu hranu koja će zadovoljiti i one zahtjevnije, sjajna ponuda vina s naglaskom na ona domaća dodatan su mamac. Poželite li tako na svome stolu bocu dobrog vina, prosječna cijena bit će sto kuna, dok ćete za glavno jelo izdvojiti od 50 do 140 kuna.

Baš kao što i samo ime konobe otkriva, Matoni ponajprije označava dobro jelo, što je uvijek bila i ostala osnovna kvaliteta svakog restorana. A u slučaju ove nove dalmatinske konobe dodajemo krasan i opuštajuć ambijent te dobivamo novo omiljeno mjesto za druženje i pravi mediteranski hedonizam.
 
Matoni Split 
Matoni Split 
Matoni Split  
Matoni Split 
Matoni Split 
Matoni Split 
 
M.M.
photos: Matoni
Objavljeno: 06.01.2015. u 12:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p