GASTRO

Novo zagrebačko IN mjesto stvoreno za sve ljubitelje pizze

Basta gourmet bar u srcu Zagreba donosi vrhunsko gastro iskustvo
Basta gourmet bar 
petak 02. listopada je u srcu Zagreba otkrivena nova zvijezda domaće gastro scene. Basta gourmet bar mjesto je u kojem započinje jedinstveno putovanje za sva osjetila – vrhunski doživalj za nepce i ugodna atmosfera u maštovitom interijeru, pravi su recept za nezaboravna druženja i zabavu. 

Napuljska pizza, simbol talijanske kuhinje i stila života, stigla je u Basta gourmet bar zajedno s jednim od najpoznatijih talijanskih pizzaiola Danieleom Miloneom.
 
Basta gourmet bar 
Basta gourmet bar
Poznata po neodoljivoj, hrskavoj i zlatnoj kori, tankoj samo tri milimetra koja se peče nevjerojatnih 60 do 90 sekundi, izdvaja se od drugih vrsta pizza upravo po vještini pizzaiola.

“Hrvatska je poznata po tome što zna prepoznati i cijeniti vrhunsku gastronomiju i zato sam sa zadovoljstvom krenuo u novu životnu avanturu i zamijenio talijansku adresu s onom zagrebačkom. Izuzetno mi je drago što će istinski ljubitelji moći uživati u pravim okusima pizze napolitane koju ću pripremati prema originalnoj recepturi i s izvornim talijanskim i organskim sastojcima“, izjavio je Daniele Milone, glavni pizzaiola Basta gourmet bara.
 
Basta gourmet bar 
Basta gourmet bar
Iako je naglasak na pizzi, meni novog in mjesta donosi i zanimljive i ukusne kombinacije bruschetta i foccacia. Rajčica, mozzarela, pršut, bijeli luk i bosiljak samo su neki od sastojaka koji će začiniti talijanske specijalitete s potpisom kreativnog tima Baste.
 
Basta gourmet bar 
Basta gourmet bar 
Basta gourmet bar
Jedinstveni ambijent Basta gourmet bara izdvaja se od ostalih spojem industrijskog dizajna i rustikalnog namještaja, a spaja tri različite cjeline. Vanjski je vrt zelena oaza netipična za strogi centar grada, na prvom katu se smjestio restoran koji svojim maštovitim interijerom, zanimljivim vintage detaljima i velikom terasom odiše toplinom, a prizemlje je rezervirano za bar koji će od četvrtka do subote posjetiteljima donositi svirke uživo i nastupe DJ-a.
 
Basta gourmet bar 
Basta gourmet bar 
Basta gourmet bar
Idealna lokacija u Varšavskoj ulici, blizina Cvjetnog trga, pješačke i parking zone, samo su dodatni razlozi zbog kojih će Basta gourmet bar zasigurno postati još jednim simbolom zagrebačke gastro i zabavne scene.
 
Basta gourmet bar  
Basta gourmet bar
Foto: PR
Objavljeno: 04.10.2015. u 12:06

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p