DIZAJN I ARHITEKTURA

Kuglice za bor s dodatkom gina su sve što želimo ovog Božića!

Nova verzija popularnih gin kuglica!

U manje od dvije godine otkako je otvoren dućan u samom centru Zagreba, brend kofer. postao je omiljena destinacija za kupovinu originalnih poklona, jedinstvenih svijeća i najboljih svjetskih ginova, a posebice u predblagdanskom razdoblju. Između ostalog, za to su zaslužne i kofer. Kuglice; tradicionalna božićna dekoracija s nesvakidašnjom unutrašnjosti. Naime, kuglice s potpisom hrvatskog brenda kriju mini bočice gina sa začinima koji su idealan dodatak svakom gin toniku. 

Ove godine u ponudi se nalaze dvije gin kuglice, a mini bočice škotskog Hendrick's te hrvatskog Old Pilot's gina upotpunjene su sa sedam različitih vrsta začina kao što su crveni papar, cvijet hibiskusa, dehidrirana naranča... Novitet koji krasi ovogodišnje izdanje kuglica je i pupoljak žute ruže koji ne samo da atraktivno izgleda, već daje ukusnom gin toniku poseban cvjetno-slatkasti okus. S obzirom na to da su se gin kuglice prošle godine rasprodale u rekordnom roku, kofer. tim odlučio je obogatiti ponudu, no i dalje u limitiranim količinama.


Za one koji su pak nešto većih apetita, kofer. je u svoju posebnu ponudu uvrstio čak 41 različit poklon paket čije se cijene kreću od 90 do 520 kuna. Uz nekoliko vrsti kofer. gin boxova, u ponudi poklon paketa nalaze se i kutije s viskijem, rumom i pjenušcem, a u svakom se nalazi selekcija začina koji komplementiraju okusu pića te bočice različitih vrsta tonika.

Foto: kofer.
Objavljeno: 27.11.2019. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p