GASTRO

Oduševile su nas brioche kobasice na 4 različita načina, a možete ih probati na Baš Naš adventu

Pročešljali smo prefinu gastro ponudu

Uz lampice i okićeni grad, ono što nas najviše veseli u adventskom razdoblju su mirisi koji se šire adventskim lokacijama. Od tradicionalnih do neočekivanih, svaki gastro entuzijast će na adventu pronaći svoj hit specijalitet za ovu sezonu. Raznolikost ponude na omiljenom Baš Naš adventu potakla nas je da istražimo što se isplati probati i koji se fini specijaliteti kriju na kojoj kućici.

Između fotkanja, klizanja i šetanja uvijek se nađe mjesta za neko fino jelo, ali i napitak koji će vas ugrijati. Na Baš Naš adventu tako možete pronaći kuhano bijelo i crno vino, kuhani gin, vruće koktele, a čak je dostupan i pelin u kuhanom izdanju. A sada na glavno jelo.

Ako bismo trebali izdvojiti jedno jelo koje nas je oduševilo to bi bile kobasice u brioche pecivu koje dolaze u čak 4 različite kombinacije okusa. Prema tome možete birati između Croatian, Italian, Mexican i Duch verzije. Kako su kobasice neizostavan dio adventske ponude nećemo preskočiti ni kobasicu s topljenim sirom koja se može pronaći na kućici Igomat. Za sve željne tradicije s twistom na kućici poznatog chefa Melkiora Bašića pronaći ćete rolane bunceke i pajceke složene uz sendvič s osvježavajućim dodatcima.

Za one koji nisu pretjerano oduševljeni standardnim blagdanskim menijem, na Baš Naš adventu mogu se naći i neočekivani azijski specijaliteti koji će vam sigurno razigrati nepce. Katsu Bowl, KFC Bowl (Korean fried chicken), Kung Pao Banh Mi i Sweet Sushi samo su dio ponude.

I ostavite mjesta za slatko jer naravno ima fritula, i to s premium pistachio preljevom.

Foto: Instagram, BašNaš
Objavljeno: 09.12.2023. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p