GASTRO

OldSchool by Franko's: Obožavana zagrebačka pizzerija otvara čak dva nova lokala u Zagrebu sa specijalnom ponudom koja se ne propušta!

Jedva čekamo!
Zagreb će uskoro dočekati dvostruko gastronomsko iznenađenje je popularna pizzerija Franko's otvara čak dva nova mjesta pod svojim novim brandom. Ovaj potez oduševit će istinske ljubitelje dobre pizze, jer ova renomirana pizzerija svojim će gostima ponuditi nešto potpuno drugačije od svoje dosadašnje ponude.

Možemo slobodno reći kako se u proteklih nekoliko godina Franko's etablirao kao priznato ime na domaćoj, ali i na europskoj sceni, a sada su spremni proširiti svoj utjecaj i svojim vjernim obožavateljima ponuditi nešto novo. I dok mnogi obožavaju Franko's zbog njihovih sjajnih napoletanskih pizza, brojni su također zaljubljenici u njihove klasične pizze koje su dostupne putem dostave. Upravo su klasične pizze glavna zvijezda novog projekta naziva 'Oldschool by Franko's' koji će u potpunosti biti posvećen klasičnim pizzama. Brend "OldSchool by Franko's" specijaliziran je za "oldschool" pizze - tradicionalne pizze kakve su Zagrepčani naručivali desetljećima, ali s dodatnom pažnjom na visok standard kvalitete sastojaka koji Franko's jamči. Nove lokacije koje će biti organizirane prema principu samoposluživanja (gosti će moći sami uzeti svoju kutiju s pizzom i pićem, sjesti za jedan od visokih stolova i uživati u svojem obroku), a otvaraju se u Novom Zagrebu - Ulica Vladimira Varićaka 12, te u centru grada - Vlaška ulica 68.

 

 

Osim pizze, na ovim novim lokacijama će biti dostupni i razni napitci, a pizze će biti dostupne i za van te će dostava biti potpuno besplatna. Prema informacijama iz Jutarnjeg lista, otvaranje lokala u Vlaškoj planirano je za sljedećih 15-ak dana, dok će lokal u Novom Zagrebu biti spreman za posjetitelje već ovog vikenda. Osim klasičnih pizza, u ponudi ćete pronaći i razne tjestenine, salate, focaccie i nekoliko zanimljivih street food jela. Sve novosti pratite ovdje.

Foto: OldSchool by Franko's
Objavljeno: 14.09.2023. u 09:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p