GASTRO

Omiljena pića bez kojih ne možemo zamisliti druženja s prijateljima!

Koje je vaše najdraže?

Unatoč tome što su blagdani i Nova godina iza nas i jedino o čemu razmišljamo je kvalitetan detoks, od omiljenih pića ipak ne odustajemo tako lako. Naime, vikend druženja s prijateljima ili pak posebne prigode idealan su trenutak za uživanje u ukusnim ‘čašicama’ najdražih pića, a poželite li i sami organizirati druženje te oduševiti goste, imamo nekoliko ideja što poslužiti!

Za početak predlažemo jedan siguran odabir, a pogađate riječ je o – proseccu. Ovo piće je iznimno ukusno, ali i popularno te jednostavno za serviranje jer jedino što valja napraviti je dobro ga ohladiti. Naravno, piće možete dodatno dekorirati jagodom ili malinom te uživati u pjenušavom okusu koji zasigurno neće razočarati.

Stoga, tražite li idealan prosecco, Astoria Corderie Prosecco Superiore D.O.C.G nameće se kao izbor s kojim nema greške, a ovo mirisno piće s intenzivnom aromom zrelog, zelenog voća kao što su dinja, limun i citrusi te šarmantnom slamnatožutom bojom, svojim bogatim, harmoničnim i svježim okusom, svako druženje učinit će još boljim.

Astoria Corderie Prosecco Superiore D.O.C.G možete kupiti u Roto svijet pića trgovinama, a osim njega, još jedno vino nam je zapelo za oko.

Riječ je o vinu Hot Montes za koji smo pronašli sjajan zimski recept. Hot Montes je ime koktela koji vrlo lako možete napraviti sami, a sve što vam je potrebno je Montes Twins, naranča, limun, cimet, anis i šećer. Montes Twins, koji također možete nabaviti u Roto svijet pića trgovini, nepogrješiv je iskaz teritorija iz kojeg dolazi te izvrstan način za upoznavanje Južne Amerike s naglaskom na Čile i čileanska vina. Isto tako, ovo vino ovisno o vinogradarskoj godini može imati drugačiji omjer sorti u blendu, a majstori iz čileanskog Montesa pod palicom vinara legende Aurelija Montesa svake godine vode računa o tome da vino ima intenzivan, nezaboravan prepoznatljiv miris i okus. Intenzivno u okusu i mirisu, ovo zanimljivo vino oduševit će sve ljubitelje istančanih vinskih nota i ukusnih pića te upravo zato nije neobično da je upravo ono na renomiranom ocjenjivanju Jamesa Sucklinga u svakoj berbi u posljednjih nekoliko godina postiglo preko 90 bodova.

Ova, kao i mnoga druga pića, potražite na službenoj Roto svijet pića web stranici!

Foto: PR
Objavljeno: 05.01.2022. u 10:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p