GASTRO

Omiljena zagrebačka slastičarnica ima sve što nam treba za čarobni advent kod kuće!

Sada i Magnolia dostavlja na vašu kućnu adresu!

Omiljena zagrebačka slastičarnica Magnolia i ovoga je adventa mislila na sve koji uživaju u božićnom duhu i finim slatkim zalogajima. Iako je ove godine blagdanski mjesec prosinac potpuno drugačiji, iz Magnolije nam poručuju kako kod njih ima i božićnog duha i božićnih slastica te da će nam rado dostaviti sve slastice koje poželimo.

U najljepšem mjesecu u godini Magnolia svojim posjetiteljima priprema i dostavlja pravu čaroliju za nepce, sve standardne torte i slastice po kojima su poznati, ali i posebne božićne kolače koje obožavaju gosti svih uzrasta. Od ponedjeljka 30.11. Magnolijine poslovnice u Gundulićevoj 4, Radničkoj 49 i Trakošćanskoj 17 rade po uobičajenom radnom vremenu pa ćete omiljene slastice moći kupiti i preuzeti ispred poslovnica po principu take away. Magnolia usto prima narudžbe na broj telefona 098 370 680, a slastice, torte i božićne kolače možete preuzeti sami ili dobiti sve naručeno dostavom.

"Ako je i za malo ljudi, bitno da je s ljubavlju, da dijete puhne svoju rođendansku svjećicu, da se pojede slatki zalogaj. Božić je period godine koji mi u Magnoliji jako volimo, vidite to svake godine po našem izlogu. Dat ćemo sve od sebe da u slasticama pripremljenima s puno ljubavi možete uživati sa svojim najdražim ljudima u svojim domovima", rekla je Jasmina Bagarić, vlasnica slastičarnica Magnolia.Izlog koji grije srca prolaznika

Magnolia svake godine ima jedan od najbolje ukrašenih zagrebačkih božićnih izloga, a tako je i ove godine. Prelijepi izlog odolijeva izazovnim vremenima, a tu je kako bi svaki dan razveselio prolaznike i podsjetio ih na radost življenja. U Magnolijinom izlogu u Gundulićevoj blista bezbroj kuglica u toplim bojama Božića, krase ga lampice i mirisne zelene grančice, a uz njih stoje elegantne torte, profinjene poput kakvih mramornih skulptura. Božićno vrijeme je vrijeme topline i veselja, a ova će slika ogrijati srce svakog prolaznika koji prošeće centrom ili dođe pred Magnoliju po svoju dozu božićnih delicija.


Magnolia je poznata kao slatka tajna svakog poslovnog i privatnog događanja koje zahtijeva prekrasno dizajniranu ukusnu tortu i omiljeno mjesto zagrebačkih trendsetera za kavu, kolač ili koktel. Ove je jeseni popularna Magnolia u svojim vitrinama napravila mjesta i za fine francuske delicije jer se njihovom izvrsnom timu pridružio mladi francuski slastičar i čokolatijer Emilien Geslin.

Foto: PR
Objavljeno: 02.12.2020. u 10:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p