GASTRO

Omiljene jutarnje rutine za koje uvijek imamo vremena!

Započinjete li i vi dan s ukusnom šalicom kave?

Svatko od nas jutro započinje na svoj način i u određenom ritmu. Bilo da je riječ o studentima, zaposlenima, umirovljenicima, roditeljima koji ostaju kod kuće svima je važno da dan započnu što ljepše kako bi dobili dovoljnu količinu energije za obavljanje poslova koji su pred njima. Ritam života stavlja pred nas velike zahtjeve kad je vrijeme u pitanju i htjeli bi što više stvari obaviti u što kraćem vremenu.

Svakodnevne jutarnje rutine gotove za minutu zvuči dosta privlačno, no je li moguće tuširanje, kuhanje kave, sređivanje svesti na samo 60 sekundi? Za neke rutine jednostavno nema potrebe jer je jako teško postići jednaku kvalitetu za manje vremena, ali buđenje za jednu minutu uz pravu tursku kavu zvuči gotovo nemoguće? Moguće je, uz Barcaffè Black'nEasy, pravu tursku kavu koja je gotova za minutu. Koliko onda vremena provodimo u obavljanju ostalih jutarnjih rutina?

Snoozanje – suvremeno izležavanje = 1 min – 30 min

Odgovor na pitanje kako se ujutro volimo buditi svakako se nalazi u načinu na koji postavljamo alarm. Neki od nas imaju samo jedno vrijeme postavljeno u svom pametnom telefonu i nikada ne snoozaju, dok neki imaju na desetke alarma uključenih i na svaki još dodaju snooze. Zbog toga dan može krenuti naglim ustajanjem ili pak izležavanjem od 30 min.

Tuširanje = 3 min – 20 min

Brzo sportsko tuširanje od 3 minute ili sporo tuširanje uz laganu meditaciju ili pak uz razmišljanje i planiranje ostatka dana? Ne možemo si svaki dan dopustiti dugo tuširanje, ali kada imamo priliku svi ćemo je rado iskoristiti.


Pranje zuba = 3 min

Redovno i pravilno pranje jako je bitno za zdravlje naših zuba. Svakako nije jedna od rutina na kojoj bi trebali štedjeti vrijeme.

Kuhanje kave = 1 min

Kuhanje turske kave ujutro jedan je od omiljenih rituala koji ujedinjuje ljude iz svih dijelova svijeta, koji su po mnogočemu različiti… Tursku kavu obožavamo kuhati zbog njenog mirisa, a piti zbog njenog okusa i arome i u tome nema konkurencije. Postoje mnogobrojni načini na koji se možete spremati, a revoluciju u pripremanju turske kave predstavio je Barcaffè s Black'n'Easy pravom turskom kavom gotovom za minutu! I vrijeme pripreme nije jedina njena prednost…ona zbilja budi!

Barcaffè s Black'n'Easy

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 10.12.2020. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p