GASTRO

Omiljeni Bread Club otvara još jednu pekarnicu van centra grada

Stiže nam četvrta lokacija omiljene sourdough pekarnice
Svi zaljubljenici u proizvode craft pekarnice Bread Club uskoro će moći uživati u njima na još jednoj lokaciji. Naime, poznatim adresama u Vlaškoj, Trakošćanskoj i Bukovačkoj ulici, uskoro će se pridružiti i Bread Club 4 na adresi Horvaćanska cesta 154 na zagrebačkim Vrbanima.

Bread Club je proizvod zaljubljenika u pekarstvo koji su odlučili slijediti svoju strast i svakodnevnim radom dijeliti je sa svojim posjetiteljima. Promoviranje i educiranje o benefitima sourdough kruha čini ih jedinstvenim pekarskim brendom. Otvaranjem još jedne poslovnice, Bread Club definitivno živi svoju viziju neprestanog razvoja, izgradnje kvalitete i promjene kulturoloških prehrambenih navika.

Posljednjih nekoliko godina rada uspješno su nas sve privukli svojim drugačijim pristupom i zanimljivim varijacijama poznatih pekarskih proizvoda. U njihovoj ponudi kruhova možete birati između više 10 vrsta-foccacia, kukuruzni, rye royal, pirov, brioche, baguette, „deda“, heljdin, pain au champaigne, multigrain ili „šlapa“, dok ponudu slastica čine već dobro poznati favoriti croissant, cruffin, cookie i pain au chocolat. Na društvenim mrežama se uvijek nestrpljivo iščekuju nove verzije omiljenih cruffina i croissanta, a s dolaskom perioda božićnih slastica još nas je više oduševila vijest o novoj lokaciji.

Nadamo se da će Bread Club i dalje nastaviti širiti svoju priču i počastiti nas s još nekoliko poslovnica van centra grada.

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.11.2022. u 11:27
Tagovi: Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p