GASTRO

Omiljeni zagrebački lokal u ponudi ima Jack Daniels krafne koje morate kušati!

Okus koji nas je oduševio na prvu
Svatko od nas ima svoju omiljenu slasticu, no kada su krafne u pitanju, teško je pronaći osobu koja ih ne voli. Veljača, uz maškare, često je sinonim i za ovu ukusnu slasticu čiji oblik, okus i način pripreme dolaze u raznim varijantama. No, ono što sve krafne imaju zajedničko jest činjenica da ih baš svi naprosto - obožavaju!

A jedno od mjesta koje se ove godine posebno istaknulo posebnim okusima koje nude svakako jest Proof 33, mjesto na kojemu možete možete pronaći slavne Janjolinkine krafne. Ovaj lokal već je stekao reputaciju kao mjesto gdje se mogu kušati najbolje krafne u gradu, a potražnja je toliko velika da ćete nerijetko zbog ovih slastica stajati u redu. Ove sezone, Proof 33 nas je iznenadio novim, uzbudljivim krafnama, među kojima se ističe ona s nevjerojatnom kombinacijom - Jack Danielsa i jabuke. Karakteristični, poznati okus slavnog viskija, pomiješan s osvježavajućom notom jabuke, stvara savršenu sinergiju okusa koju morate kušati. Očekivano, ova krafna postala je pravi hit, a jednako su oduševile i njihove inovativne krafne s okusom vanilije, limuna i - papra. 

Pa, ako još uvijek tražite lokal koji će vas potpuno oduševiti svojim nesvakidašnjim okusima, požurite i Proof 33 i otkrijte zašto su njihove krafne toliko popularne! 
Foto: Instagram
Objavljeno: 30.01.2024. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p