GASTRO

Omiljeno Jutro ponovno je otvorilo vrata

Šarmantni zagrebački bar na novoj adresi

Jutro
Da je galerija-bar Jutro jedan od najšarmantnijih zagrebačkih kutaka sasvim je jasno, stoga je bilo za očekivati kako će i vijest o zatvaranju ovog shabby chic bara rastužiti mnoge. Na sreću, vrata su bila zatvorena na kratko, a bar se u svom novom ruhu i na novoj adresi otvorio ponovno s početkom 2017. godine.

Kava, čaj, domaće rakije i pive te fine torte odsad će se kušati u prostoru u Vlaškoj 45. I dalje romantičan, opušten i obojen u jarke nijanse, Jutro će nastaviti biti naš kutak za skrivanje od užurbanih gradskih ulica, obaveza, a trenutno i zime. Kako nam je ispričala vlasnica, novo je Jutro uređeno s puno ljubavi, živih boja i malo zlatne te sa starim romantičnim krletkama kao ukrasima. Ponuda je pak oplemenjena s nekoliko novih torta, među kojima se izdvaja torta rogač s jabukama, torta bez glutena, no i jedna veganska će naša nepca uskoro radovati pri posjetu ljupkoj adresi. Tu su i nove vrste čajeva, a u pripremi su iznenađenja s vinom i sirom kao glavnim akterima.

Osim što je Jutro idealno za kavice u svako doba dana, ovdje možete svratiti i na doručak. Svježi sokovi od povrća i voća s Dolca, tostovi, zobene pahuljice, hrenovke s jajima i ukusne torte koje ne ostavljaju trag grižnje savjesti već su poznati aduti lijepog bara koje možete isprobati već sutra. O ostalim novostima u ponudi informirajte se na službenoj Facebook stranici. 

jutro
jutro
jutro

M.M.
Foto: Facebook

Objavljeno: 05.01.2017. u 13:51
Tagovi: Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p