GASTRO

Osvježavajući voćni napitak koji mijenja boje

Unicorn Frappuccino kao Starbucksov novitet 
Unicorn Frappuccino
P
remda rijetko koji od food trendova uspijemo isprobati na našem području, moramo priznati kako je poprilično zabavno promatrati sve te napitke, namirnice i vizualno privlačne specijalitete koji dolaze u paketu s opaskom it i must try.

Najnoviji u spomenutim redovima je Starbucksov Unicorn Frappuccino kojim je poznati lanac doskočio trendu unicorn hrane, no ono što je zanimljivo kod ovog napitka jest da se atraktivne boje mijenjaju. Unicorn Frappuccino se sastoji od kreme u koju je dodan ružičasti prah te je pomiješan sa sirupom od manga i plavim česticama, a točka na i su šlag od vanilije i plavi te ružičasti prah.

Unicorn Frappuccino
Onaj magični dio, kako su ga opisali iz Starbucksa, jest činjenica da ljubičasto piće s plavim šarama koje na prvu ima slatki, voćni okus, nakon miješanja boju mijenja u ružičasto, a okus postaje kiseo i mnogo jači te se intenzivira daljnjim miješanjem.

Unicorn Frappuccino je u Starbucksu dostupan kratki period, od 19. do 23, travnja 2017., pa ako ste kojim slučajem u blizini kojeg cafea u SAD-u, Meksiku ili Kanadi, svratite na obojeno osvježenje. 


M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 19.04.2017. u 11:19
Tagovi: starbucks, piće

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p