GASTRO

Otkrijte 'fast food' u kojem možete kušati isključivo zdrava i ukusna jela!

Zdravo, ukusno i povoljno!

Unatoč teškoj 2020. godini koja je iza nas, po prvi puta u Španskom svoja vrata otvorio je 'FitStop Bar'. Njihov entuzijazam o mijenjanju svijesti kako zdrav obrok može biti fin i na dohvat ruke podiže se na višu razinu!

Zadnjih mjeseci „FitStop Bar“ ulože puno truda u unapređenje i proširenje kuhinje kako bi zadržao standard, a i svim kupcima omogućio priliku za dnevni zdravi obrok, a uskoro ćemo ovu omiljenu gastro adresu poznatoj po zdravim i ukusnim jelima moći pronaći na novoj lokaciji, od 26.8. s početkom od 10 sati ujutro, u prostorijama Z centra, Špansko. Tijekom cijelog vikenda posjetiteljima će se nuditi popust na dio asortiman iz ponude, stoga je ovo jedinstvena prilika za uvjeriti se zašto sve vise ljudi bira Fitstop kao opciju za obrok.

Da se podsjetimo, FitStop Bar mjesto je koje mijenja pogled na fast food. Njihov je cilj promijeniti ustaljen termin 'fast food' te pokazati ljudima da se on ne mora nužno odnositi na nezdravu hranu, već da se pod tim terminom mogu pronaći itekako zdrava i ukusna jela. Tako u ponudi nećete naići na klasične sendviče šunka-sir, ali će zato vaša nepca uživati u sendviču spravljenom od batata i Fitstop pesta sa sjemenkama, kojeg će upotpuniti fina sezonska salata kao jednu od veganskih opcije na meniju. Tu su i nezaobilazne energetske zdjele bogate proteinima, od kojih se posebno ističe proteinska zdjela s piletinom i kozjim sirom, u kojoj se nalaze pileća prsa s lokalne zagrebačke farme, kozji sir te orasi iz ekološke proizvodnje, servirani uz mješavinu kvinoje i heljde, miješane salate, domaće jabuke i crvenog luka – ujedno najtraženiji proizvod na meniju.Zaželite li se konkretnih jela, u FitStop Baru svakodnevno su u ponudi svježe spremljeni gableci bazirani na zdravim i svježim namirnicama. U ponudi je i nekoliko vrsta Smoothieja te cijeđeni sokovi. Kavopije će također doći na svoje, pa tako možete pronaći Costa Coffee kao dio bogate ponude. Osobe koje često putuju će prepoznati ovaj brend koji je široko rasprostranjen diljem svijeta. Prepoznali su i to da se kupci često raspituju za bademovo, kokosovo ili zobeno mlijeko, koje su također uvrstili u ponudu.Zaželite li se nutritivnog doručka koji će vas držati sitima do ručka, izbalansiranog ručka koji će vam dati energije da završite svoje dnevne zadatke, ili pak samo snacka bez grižnje savjesti, FitStop Bar je idealno mjesto za to. Zdravo, ukusno i povoljno. Sve to možete pronaći svakim radnim danom 10 do 22 sati te vikendima od 10 do 22 sati u sklopu Z centra na adresi Ljubljanska avenija 2b, 10 000 Zagreb.

Foto: PR
Objavljeno: 17.08.2021. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p