GASTRO

Otvoreno novo mjesto za sve ljubitelje hamburgera

Otvoren funky restoran Food LAB

Food LAB 
Zanimljiv i prostran interijer novootvorenog funky restorana Food LAB, u četvrtak 26. studenog je do posljednjeg mjesta bio ispunjen istinskim zaljubljenicima u hranu. Brojni gosti iz cijelog grada imali su zajedničko odredište – zapadni dio grada, točnije Shopping centar Point, na čijem se drugom katu smjestio ovaj restoran zanimljivog koncepta. 

Kako mu i ime govori, radi se o labaratoriju u kojem se na svojevrstan način eksperimentira s hranom, zahvaljujući čemu na jelovnik svaki mjesec dolazi novo, drugačije jelo. Osim njihovih već nadaleko poznatih pizza i odličnih hamburgera, ovaj se restoran može pohvaliti i wokom, 'al dente' risottom, beefsteakom teramstekom. Kako bi jelovnik i ubuduće bio što bogatiji i raznovrsniji, brine se kuharski dvojac Bojan Geto i Marko Uroić, koji svakodnevno isprobavaju nova jela.
 
Food LAB 
Food LAB 
Food LAB
Uređenje interijera potpisuje studio Arhitektri, koji je osmislio i susjedni sestrinski caffe bar u istom centru – Coffee Lab. Glavna ideja koja stoji iza uređenja je da se gosti osjećaju domaće - udobno i opušteno.
 
Food LAB 
Food LAB 
Food LAB 
Food LAB
Foto: PR
Objavljeno: 27.11.2015. u 13:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p