GASTRO

Otvorena je terasa zagrebačkog kafića s uvjerljivo najljepšim pogledom u gradu!

Znamo kako provesti najljepše godišnje doba u Zagrebu!

Nije tajna da je Zagreb prepun predivnih kafića koji svojim ugodnim ambijentom i izvrsnom ponudom pozivaju na druženje. No, ako se trebamo sjetiti kafića u Zagrebu koji nudi 'najzagrebačkiji' pogled prva asocijacija je A’è craft bar u Radićevoj. Omiljena među domaćima i turistima, ova skrivena romantična oaza usred grada mjesto je stvoreno za prve tople proljetne večeri.

A’è craft bar ima sve što želimo od ugodne i urbane lokacije – smješten u srcu grada, a istovremeno skriven od zagrebačke užurbanosti, interijer u kojem svaki put možete uočiti nove zanimljive detalje i pogled dostojan razglednice. Iako bismo ovdje mogli samo sjediti i upijati dobru energiju, bogata i kreativna ponuda dostojna je konkurencija ambijentu. Kako smo doznali A’è craft bar ove sezone ima odlične koktele u kojima ćemo uživati tijekom proljeća i ljeta.

Posebno kreirani napitci koji će razgaliti svako nepce

Ponuda se sastoji od standardno dobrih varijacija koktela s ginom poput Flamingo Cluba, Espresso Martinija i koktela na bazi Mescala, a nestvarno dobar Pornstar Martini sastoji se od Sir Edmond gina, passion fruit liquera i passion fruit pirea, pri čemu se u zasebnoj čaši servira šampanjac. Već sam kontroverzan naziv dovoljno je dobar razlog da probate ovaj najtraženiji koktel na svijetu. Uz zavodljiv okus voća praćen razigranim mjehurićima šampanjca ne treba vam poseban razlog za slavlje.

Jedna od većih novosti koja će osvojiti sve one koji misle da kokteli nisu za njih su kokteli na bazi piva. Kreacija pod nazivom Ipalicusa je kombinacija A'euphoria American Ipae koja je posebno za A'e barove skuhana od strane Houblon pivovare, a različite arome hmeljeva savršeno su uklopljene u ovaj prekrasan ljetni koktel i sjedinjene s Italicus Rosolio di Bergamotto likerom za slatko-gorki finish. Novitetima tu nije kraj, no ovoga puta ćete morati otkriti sami kako izgleda koktel na bazi ukusnog i jedinstvenog piva – Coffee Stouta, a to je dodatan razlog da što prije posjetite obožavanu zagrebačku terasu.

Foto: A’è craft bar, Instagram
Objavljeno: 01.04.2023. u 12:31
Tagovi: Zagreb, kokteli

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p