GASTRO

Ova šarmantna pariška pekarnica nalazi se u srcu Beograda i osvojit će vas na prvi pogled!


Mjesto koje se mora pronaći na vašoj bucket listi!
Izlet u prekrasni Beograd uvijek je dobra ideja, a ako vam treba dodatan razlog kako bi se ovaj interesantan grad pronašao na listi destinacija koje planirate posjetiti već ove godine, ne tražite dalje jer ova šarmantna francuska pekarnica smještena u srcu Beograda mjesto je koje će vas oduševiti na prvu, kako svojim ambijentom tako i atmosferom, ali i posebnom ponudom koja je ovo mjesto smjestila na sam vrh najpopularnijih lokala u gradu!

Simboličnog imena “La Boulangerie”, ova bajkovita francuska oaza svoje je mjesto našla u samom centru, (između Ulice kneza Miloša i Sarajevske ulice), a istovremeno je opet dovoljno udaljena od gradske vreve, te pruža jedno zaista nezaboravno iskustvo koje će sva vaša čula barem na trenutak transportirati direktno u Francusku! Prvo što ćete zamijetiti dolaskom na ovo mjesto jest estetični ugođaj samog prostora u kojem se ističu genijalno dizajnirane pločice i tapete  koje uz prekrasan vanjski vrt i šarmantni gift shop (u kojemu možete kupiti najfinija francuska vina i delikatese) tvore jedno zaista posebno mjesto koje svim posjetiteljima nudi mogućnost da u centru Beograda uživaju u komadiću Francuske!
Ono što nam se posebno svidjelo jest činjenica da svi La Boulangerie proizvodi dolaze direktno iz kuhinje koja se nalazi u sklopu lokala, a zahvaljujući kojoj kontinuirano gostima nude isključivo svježe proizvode pripravljene od najzdravijih sastojaka. Valja napomenuti i kako pored raznovrsne ponude maštovitih peciva, kroasana, tartova, kolača i raznih slastica, jedan dio asortimana baziran je isključivo na zdravim proizvodima i kruhovima, a kao najbolji proizvod kuće domaćini izdvajaju kruh Rustic, poznatiji i kao Sour Dough kruh koji jednostavno morate kušati! Stoga, ako vas put odvede u Beograd, ne propustite posjetiti ovo jedinstveno mjesto i uživajte u srcu Beograda - na francuski način! 

Foto: Instagram
Objavljeno: 17.09.2022. u 21:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p