GASTRO

Ove godine popularni Vuglec breg pripremio je neodoljivu blagdansku ponudu

Zimske večer uz vatricu u kaminu i odlično vino

Blagdanska čarolija stiže na vrata i s njome zajedničko okupljanje oko blagdanskog stola. Iako je zagrljaj najmilijih najveći poklon za svakoga od nas, mali poklon ispod jelke zasigurno će obradovati svakoga od nas. No božićno darivanje za naše poslovne partnere ili kolege može biti ipak malo kompliciranije.

Što pokloniti kolegama, poslovnim partnerima, a da im bude korisno i da ih uistinu razveseli?

Zlatno pravilo u darivanju je pokloniti osobi ono što će koristiti i što će je razveseliti, pri čemu je cijena i vrijednost poklona često manje važna. Znak pažnje uvijek je i znak našeg poznavanja onoga koga darujemo, a pokloniti onaj poklon koji će im izmamiti osmijeh na lice jedan je od najboljih osjećaja.

Pa što onda izabrati?

Potraga za savršenim poklonom zasigurno je lakša ako krenemo od onoga što koristimo i volimo – autentičnu hranu i vrhunska vina i pjenušce po pristupačnim cijenama!

Zavirili smo u ponudu poklona koju je pripremio Vuglec breg i pronašli za svakoga ponešto – od većih do manjih paketa, za različite ljubitelje hrane ili slatkiša.

Za oko nam je odmah zapela raskošna VIP košara s raznovrsnim domaćim proizvodima koji će potrajati ne samo za blagdanske dane. Sadrži pjenušac Vuglec, vina rajnski rizling i cabernet sauvignon, travaricu, zagorsku salamu, vinogradarski slani sir i tvrdi sir Ratkajec, med, orahe u medu, ušećerene lješnjake, namaz od bučinog ulja i koštica, te licitarsko srce s natpisom po vašoj želji. Ovaj raskošan paket možete nabaviti po posebnoj cijeni paketa od 155 eura. No, razne pakete možete pronaći već od 36 eura!

Za ljubitelje slatkoga, pronašli smo i Slatki paket s odabirom vrhunskog pjenušaca, medice, oraha i ušećerenih lješnjaka, te licitarskog srca. Fajn paket opremit će vaš blagdanski stol sa vrhunskim odabirom pjenušca, graševine, zagorske salame, tvrdog sira i oraha u medu sa licitarskim srcem na kojem se može pronaći i naziv vaše tvrtke.



Za samo 36 eura pripremljen je i paket Plošek vino koji sadrži kvalitetno vino cuvee, zagorsku kobasicu, vinogradarski sir te licitarsko srce i praktičnu drvenu dasku za rezanje. Ako ste više raspoloženi za pjenušac, u paketu Plošek pjenušac izbor je kvalitetnog pjenušca, zagorske salame, domaćeg suhog špeka i dimljenog vinogradarskog sira. Sve to možete servirati na dasku koja dolazi u ovom paketu, sve za 55 eura.

Bez obzira je li vaš izbor poklon paket ili samo vino, pronaći ćete i lijepo pakirane nagrađivane pjenušce koje možete kupiti pojedinačno već od 13,50 eura.

Odlučite li se za poklon koji će uvijek biti rado viđen gost pod borom, to je svakako boca kvalitetnog vina.

Izbor bijelih vina je doista različit, te možete izabrati od vina Zagorski bregi, graševine, chardonnaya do rajnskog rizlinga. Za ljubitelje crvenih vina pronašli smo vino Passion i Cabernet Sauvignon.

Izbor je velik, te se ponekad teško i odlučiti za pravi poklon paket. Ako niste sigurni u odabir između ponude paketa ili vina i pjenušaca, uvijek možete pokloniti i poklon bon karticu Vuglec brega sa željenim iznosom. Ono što je sigurno da s time nećete pogriješiti, zasigurno će biti dobro iskorištena i obradovat će svakoga tko je dobije.



A osim poklona, uživati možete u izletu u Zagorje i restoranskoj ponudi te prekrasnom okruženju punom zelenih brežuljaka i autohtonih zagorskih kućica. Jer na Vuglec bregu nikada ne znate što vas čeka, no kako sami kažu, budite sigurni da vas uvijek čeka najbolje.

Svako godišnje doba poziva da ga doživite u najboljem izdanju – proljeće u cvatu i s prvim radovima u vinogradu, ljeto u večerima uz osvježavajući pjenušac, jesen u punoj ljepoti i veselju koje prati berbu grožđa, zimu uz dobro društvo u vinskom podrumu ili pucketanju vatrice u kaminu, a uvijek uz čašu vrhunskih vina i svježu, autentičnu hranu koju ćete pamtiti i o kojoj ćete zaljubljeno pričati prijateljima. Michelinova preporuka našem restoranu bit će zgodan detalj te priče“ – kažu iz Restorana Vuglec breg.

Foto: PR
Objavljeno: 01.12.2023. u 21:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p