Definitivno možemo reći kako je pizza najpopularnije svjetsko jelo. Obožavano je na svim dijelovima svijeta, a mnogobrojne varijacije tradicionalnog talijanskog specijaliteta omogućile su da nam ovo omiljeno jelo nikad ne dosadi. S tankim ili debelim tijestom, s punjenim rubom, mini ili jumbo, klasična ili preklopljena – pizzu možemo jesti na razne načine. A jeste li isprobali pizzu u kornetu? Novo ruho ovog poznatog talijanskog specijaliteta postaje sve popularnije, a moramo priznati da nas je osvojilo na prvi pogled. Uz to je puno praktičnije od klasične pizze – možete u njemu uživati u hodu. Pizza u kornetu još nije postala popularna u našim restoranima, no dobra vijest je da je možete jednako uspješno napraviti i doma. Klasično tijesto za pizzu potrebno je razrezati u više dijelova u obliku trokuta, a njih ćete omotati oko kalupa u obliku korneta. Tijesto pečete u prethodno zagrijanog pećnici na 220 stupnjeva do maksimalno osam minuta. Nakon što tijesto izvadite iz pećnice, kornet napunite željenim sastojcima te svoju pizzu pecite do maksimalno pet minuta na istoj temperaturi. Garantiramo da će pizza u kornetu biti omiljeno jelo na vašoj ljetnoj zabavi. M.D. Foto: Instagram
Do ukusnog kolača bez paljenja pećnice Oreo cheesecake: ukusni kolač bez pečenja za što slađi početak vikenda
Sladoledi u kojima će uživati svaki ljubimac! Sjajne vijesti! Ben&Jerry’s od sada u ponudi ima i sladolede za pse!
Poznati hrvatski chef pokrenuo je brend s nešto drugačijom filozofijom! Novi domaći brend u vaš dom donosi najukusnije delicije kojih se nećete moći zasititi!
Budimo #jednizadruge kupnjom domaće i ekološki uzgojene hrane! Ovih dana kupujemo banijske proizvode kako bi pridonijeli oporavku potresom ranjenim područjima!