GASTRO

Personalizirani keksi: simpatičan poklon koji će oduševiti baš sve!

Zanimljiva ideja u koju smo se zaljubili na prvu!

Što pokloniti dragoj osobi katkad može predstavljati popriličan izazov. Odjeća, kozmetika i slične sitnice pomalo su dosadile svima, stoga moramo priznati da smo neprestano u potrazi za originalnim poklonima koji će dragim ljudima izmamiti osmjeh na lice. Srećom, Instagram je postao online platforma gdje u svega nekoliko klikova možemo doći do zanimljivih kreativaca, a samim time i unikatnih te nadasve drugačijih poklona.

Možemo se složiti da su ukusne slastice jedan od najdražih poklona, a pridodamo li tome i element personalizacije, pun pogodak je zagarantiran. Naime, ovog puta naišli smo na Instagram profil koji dolazi pod imenom keks_s_porukom, a ono što tamo možete pronaći oduševit će i one najzahtjevnije.

Riječ je o personaliziranim keksima, odnosno mogućnosti personalizacije u kojem god smjeru želite. Simpatične poruke, omiljeni citat ili jednostavne riječi sa značenjem samo su neke od mogućnosti, stoga je bez imalo razmišljanja riječ o poklonu koji je idealan za sve one koji dragoj osobi vole i žele pokloniti nešto posebno, unikatno i drugačije. Unatoč tome što su personalizirani keksi poklon koji će vrlo brzo 'nestati', vjerujemo da će dugo ostati u sjećanju i podsjetiti kako je glavna poanta darivanja - pažnja!

Objavljeno: 24.06.2020. u 15:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p