GASTRO

Pizza koju će obožavati ljubitelji paprenog

Predstavljen koncept koji će oduševiti mnoge
rulet pizza 
Tražite li ideju za neuobičajeno druženje s prijateljima uz dobar zalogaj, veselit će vas koncept koji je predstavljen u zagrebačkoj Pizzeriji Desiree. Naime, u želji da naprave potpuno novi doživljaj pizze, vlasnici su uveli vatreni dodatak za čije će isprobavanje trebati mnogo hrabrosti.

Rulet Pizza je koncept koji se može primijeniti na bilo koju pizzu koja se naruči, a ono što trebate učiniti jest zamoliti osoblje da vaša pizza dođe u rulet izdanju. Tako ćete na jednoj kriški dobiti Brutalero umak od kojeg će se i najveći ljubitelji ljutog crveniti i znojiti.
 
rulet pizza 
rulet pizza 
"Htjeli smo se izdvojiti od većine samim time što stvaramo novi doživljaj. Danas se rijetko tko zabavlja s društvom uz hranu“, rekao je Antoni Krolo, vlasnik Pizzerije Desiree te nadodao kako su ostvarili suradnju s hrvatskim brendom Volim ljuto koji je uspio napraviti nedvojbeno jedan od najljućih umaka na tržištu.
 
Na službenom predstavljanju koncepta koje se održalo u petak, 23. listopada, izgorjela su i neka poznata lica. Andrea Andrassy i Daniel Bilić bili su samo neki od onih koji su se usudili zaigrati, a uzvanici su dobili i help kit koji se sastojao od bočice mlijeka, vode te male teglice šećera. Mislite li da ste pravi stručnjak za papreno i malo što može poljuljati vašu hladnokrvnost, izazivamo vas da isprobate Rulet Pizzu. Mogli biste, baš kao i mi, shvatiti što doista znači deveti krug pakla, možda vidite i koju zvijezdu, a izgledno je i prihvaćanje činjenice kako ni litra mlijeka nije dovoljna kada vaše nepce izgara. Svejedno, zabava je zagarantirana, a naš dodatni savjet glasi što više prijatelja, to bolje.
 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
rulet pizza 
 
 
 
Foto: Zvonimir Ferina 
 
Objavljeno: 25.10.2015. u 14:03
Tagovi: Zagreb, hrana, restoran, Pizza

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p