GASTRO

PLACe market vraća se na Dolac: Jesensko izdanje projekta počinje danas i nastavlja se svakog petka

Vikende započnite s dobrom hranom

PLACe market je projekt kojemu je cilj oživjeti tržnice nakon radnog vremena, pokazati što sve street food u Hrvatskoj može biti i promovirati autentične i lokalne posebnosti svake regije. Do sada smo imali priliku uživati u proljetno/ljetnim izdanjima u Zagrebu i Splitu, a nakon kraće pauze, ovog petka ponovno na zagrebačkom Dolcu kreće (pred)jesensko izdanje projekta.

Kako se prethodnih dana najavljivalo na društvenim mrežama i profilima PLACe marketa na gradskoj tržnici Dolac svi zainteresirani ponovno će moći uživati u domaćem "streetfoodu". Prvi sunčani petak je upravo danas, a za sada najavljeni datumi su 8. rujna, 15. rujna, 22. rujna, 29. rujna, 6. listopada, 13. listopada, i svi sunčani petci nakon toga dok vrijeme surađuje, dodano je na stranici projekta.

Ponuda jela i izlagača do sada se mijenjala iz petka u petak, a vjerujemo da će to biti i slučaj tijekom ovog izdanja. No, za sada su najavljena dobro poznata imena poput RougeMarina, Broom44, Proof33, a već danas možete saznati tko će im se još pridružiti. Sve prefine kreacije vrhunskih chefova na Dolcu smo do sad jeli po cijenama od 6-10 eura.

Iz petka u petak PLACe market će okupirati zagrebački gradsku tržnicu od 18 sati, a svi želji neke potpuno drugačije energije na Dolcu imaju više razloga za posjet ovom originalnom projektu.

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.09.2023. u 11:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p