GASTRO

Počinje sezona pjenušavih druženja na najljepšoj zagrebačkoj terasi

Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi

esplanade  
Zagreb se i ovo ljeto našao u odabranom društvu top destinacija u koju je, u sklopu svjetske turneje, stigao luksuzni retro šik Veuve Clicquot Pop-Up bar na kotačima.

Atraktivni Veuve Clicquot Pop-Up bar bit će parkiran na Oleander terasi od 10. do 20. lipnja te će svakodnevno od 12 do 23 sata biti otvoren za sve ljubitelje poznate žute etikete francuskih šampanjaca kako bi u privlačnom ozračju mogli uživati u selekciji rashlađenih mjehurića i slasnim ljetnim zalogajima koje je kreirala chef, Ana Grgić. Gosti će uz to moći uživati u prigodno dotjeranom žutom ugođaju Oleander terase, udobnim ležaljkama, suncobranima i pogledu na grad. U večernjim satima, od 19 do 23 sata, za odličnu atmosferu i glazbeni ljetni chill out ugođaj pobrinut će se DJ Luca Goya.
 
oleander terasa 
Sve strastvene navijače u žutom korneru Oleander terase narednih deset dana očekuju i veliki ekrani za praćenje nogometnih utakmica tijekom trajanja EURO 2016., kao i selekcija šampanjaca za slavlje sa stilom.

Posebno kreirani Veuve Clicquot jelovnik gostima nudi primamljive zalogaje poput oscietra caviara i svježih kamenica na ledu, slasnih prženih kozica na salati od začinskog bilja, pečenog camemberta posluženog sa salatom od jagoda, mini burgera s cheddar sirom i coleslaw salatom, slasnog steak sendviča i goveđeg carpaccia te neodoljivog fonduea od fine čokolade sa svježim jagodama. Selekcija rashlađenih šampanjaca iz asortimana Veuve Clicquota uključuje Veuve Clicquot Brut, Veuve Clicquot Rich, Veuve Clicquot Rosé, Veuve Clicquot Rosé Vintage i Veuve Clicquot La Grande Dame Blanc 2004., a sve po promotivnim cijenama.
 
Veuve Clicquot Pop-Up bar 
Veuve Clicquot Pop-Up bar bit će otvoren svakim danom od 10. do 20. lipnja od 12 do 23 sata. Ulaz na terasu je slobodan.

Nadahnuta žutom bojom i dizajnom 50-ih godina prošlog stoljeća raskošna Veuve Clicquot prikolica dio je globalnog i ekskluzivnog Veuve Clicquot projekta kojim se promovira druženje, umjetnost, dizajn te kultura ispijanja šampanjaca u kombinaciji s kreativnim konceptom hrane.
 
Veuve Clicquot Pop-Up bar 
Foto: PR
Objavljeno: 10.06.2016. u 09:48
Tagovi: Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p