GASTRO

Potvrđeno je: Prvi hrvatski Pizza Hut restoran otvara vrata na čak dvije lokacije u Zagrebu!

Jedva čekamo!
Američki div brze hrane, Pizza Hut, konačno stiže na hrvatsko tržište, a upravo smo saznali kako je svoje prve restorane otvoriti na dvije ključne zagrebačke lokacije. Tako će treća najveća pizzerija u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon Hunt Brothersa i Domina, otvoriti svoja vrata u zagrebačkim naseljima - Trešnjevka i Vrapče. 

Osim po velikom izboru pizza, Pizza Hut je nadaleko poznat po praćenju trendova, koji uključuje veliki izbor vegetarijanskih, veganskih i sezonskih pizza, kao i prilagodljive opcije sastojaka. A s obzirom na to da u Hrvatskoj već postoje restorani konkurenta - Domino's, možemo slobodno reći kako je Hrvatska postala poprište jedne od najvećih franšiznih bitaka u prehrambenoj industriji. Tako je vijest o dolasku Pizza Huta u Zagreb razveselila mnoge, ali je i potaknula priče o potencijalnoj prijetnji za lokalnog konkurenta . Oba lanca posluju u istoj kategoriji brze hrane, a iako je Domino's veoma popularan među mlađim kupcima, očekuje se da će dolazak Pizza Huta donijeti oštru konkurenciju. Također, važno je napomenuti i da se o dolasku Pizza Huta u Hrvatsku pričalo još prije deset godina, kada se najavljivalo otvaranje čak tri poslovnice, a sada je napokon taj dugoočekivani trenutak i stigao.

Prema informacijama portala Kult Plave Kamenice, Trešnjevka će dobiti Pizza Hut u Nehajskoj 2, dok će poslovnica u Vrapču biti smještena u Bolničkoj ulici 26. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 16.01.2024. u 12:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p