FIT

Pravo je vrijeme da isprobate ovaj moćni detoks napitak koji topi kilograme i čisti organizam!

Pripreme za ljeto mogu početi!

Ako ste i vi jedni od onih koji su se ovih blagdana opustili i više no od planiranog, barem kada su u pitanju ukusne uskršnje delicije i najfiniji čokoladni deserti, pravo je vrijeme za zdravu, proljetnu detoksikaciju koja će pospješiti topljenje kilograma i pripremiti vas za nadolazeće razdoblje zdravijih menija!

Detoksikacija u doslovnom smislu te riječi prirodan je proces koji naše tijelo ''odrađuje'' svakoga dana, zbog čega su sokovi za ''detoksikaciju'' često nazivani pukim prevarama. No, ključ za pomoć tijelu u detoksikaciji jest osigurati niz namirnica koje sadrže spojeve koji će pomoći samom procesu. Zato smo vam ovoga puta pripremili ukusan sok koji može funkcionirati kao zdrav i hranjiv doručak, ali i kao dodatak vašoj prehrani kojega je u tom smislu najbolje konzumirati nakon tjelesne aktivnosti. Glavni sastojci ovog zdravog soka su zelena jabuka koja je odličan zaslađivač i koja savršeno utavnotežuje gorčinu, tamno lisnato povrće poput špinata i kelja koji su bogati izvor željeza, esencijalnih vitamina i minerala, potom krastavci koji su odlična namirnica za hidrataciju stanica i regulaciju tjelesne temperature, peršin koji sadrži široki raspon vitamina, minerala i antioksidansa te đumbir - snažno protuupalno sredstvo koje, ako već niste, morate uvrstiti u svoju prehranu!

Sve spomenute sastoje ubacite u sokovnik. Predlažemo da, prije no što krenete u ''cijeđenje'', sve namirnice dobro operete Zeolitom koji izvlači sve teške metale i toksine, a koji je i sam po sebi sjajan saveznik u detoksu. U vaš zdravi sok na samom kraju dodajte i pola cijeđenog limuna i uživajte u raspodiji zdravlja, okusa i mirisa!

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.04.2022. u 11:30
Tagovi: detoksikacija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p