GASTRO

Prelijepe torte inspirirane biljem

Nesvakidašnje kreacije samouke slastičarke
Ivenoven
Iz dana u dan dobivamo potvrde kako je svijet, posebno onaj online, pun kreativnih individua koje nesebično dijele svoje ideje sa znatiželjnicima. Zahvaljujući društvenim mrežama nedavno smo naišli i na slatke proizvode samouke slastičarke s Jakarte i, moramo priznati, oduševili se.

Iven Kawi se prvi put zarazila slastičarstvom pripremajući božićne kekse za školsku zabavu svoje kćeri. Početna se zaljubljenost pretvorila u pravu ljubav, pa je Kawi danas vlasnica malene slastičarnice imena Iven Oven te vlasnica vlastitog brenda slastičarskih proizvoda Zoezo Bake. Premda se ideja može učiniti svakidašnjom, njene su torte i kolačići sve samo ne standarni. Inspirirani biljnim svijetom, posebno sukulentima, Ivenine su slastice prava mala realistična remek djela.

Iven Kawi
Iven Kawi
Iven Kawi
Floralne torte i kolače u obliku sukulenata zanimljiva slastičarka radi od šećera u prahu, maslaca i boja za hranu, dok bilje sa svim njegovim udubinama, listovima i nijansama precizno oblikuje uz pomoć slastičarske vrećice. Lijepe vizuale Iven dijeli na svom Instagramu gdje je skupila pozamašan broj pratitelja, a jednom kada otkrijete njene jedinstvene i nesvakidašnje slatke kreacije, vjerujemo da ćete se također ubrojiti u njih.

Iven Kawi
Iven Kawi
Iven Kawi
Iven Kawi
Iven Kawi
Iven Kawi
Iven Kawi
Iven Kawi
M.M.
Foto: Instagram/@ivenoven
Objavljeno: 20.04.2017. u 15:26
Tagovi: hrana, torta, slastice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p