GASTRO

Preslatki kafić za pse koji će vas potaknuti na daleko putovanje

Mjesto koje želimo posjetiti!

Možemo se složiti kako su putovanja jedna od onih životnih radosti kojima se neizmjerno veselimo. Ipak, ponekad možemo naići na sitne prepreke koje od nas traže da pronađemo adekvatno rješenje. Kućni ljubimci definitivno su najveća radost, ali prilikom putovanja mogu predstavljati problem jer postoje mnoga mjesta koja nisu pet friendly te zato na vrijeme valja istražiti ona koja to jesu i bezbrižno uživati s najdražim četveronošcem.

Posljednjih godina egzotična putovanja više nisu tako nedostupna kao što je to nekada bio slučaj. Zahvaljujući brojnim pogodnostima s kojima su danas putovanja znatno laganija, nema baš nikakvog razloga da vaša sljedeća destinacija ne bude daleka Indonezija jer naime, upravo ondje nalazi se divan kafić za pse, a pronaći ga možete pod imenom Pawvilion Dog Cafe.

Ovo ljupko mjesto uređeno je neizmjerno šarmantano, toplo i ugodno, a činjenica kako ćete unutra naići na preslatke ljubimce dodatno potiče apsolutno svih da zavire u Pawvilion Dog Café. Unazad nekoliko godina, pet friendly mjesta postala su sasvim normalna pojava što i ne čudi jer vlasnici se sve više odlučuju na putovanje s ljubimcem, ali i uključivanje u sve aktivnosti svog života. Pawvilion Dog Café osim činjenice kako možete doći s ljubimcem krije i još jednu posebnost, a to je razgovaranje o ljubimcima, razmjena iskustava i savjeta, pa možemo zaključiti kako ovo mjesto osim zabavne krije i edukativnu priču. 

Objavljeno: 26.09.2019. u 16:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p