GASTRO

Pronašli smo genijalan 'Harry Potter' pekač vafli koji svaku deliciju pretvara u čarobnjačko jelo s potpisom!

Savršen poklon za ljubitelje najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu
S prosincem stiže i sva čarolija blagdana, a s njom i radost darivanja. U potrazi za idealnim poklonom, naišli smo na nešto što će oduševiti ljubitelje Harryja Pottera, a posebno one koji uživaju u ukusnim delicijama, odnosno - vaflima. Riječ je o pravom, pravcatom Harry Potter pekaču koji će unijeti dozu zabave i čarolije u svaku kuhinju, a uz koji ćete s lakoćom stvoriti najukusnije 'HP' deserte!

Ovaj pekač nije samo funkcionalan kuhinjski aparat, već je i pravi mali kreator jestivih remek-djela. Detaljno izrađene aluminijske ploče pekača koje se nalaze s unutarnje strane lako se čiste, a svaki put ostavljaju otisak Harryjevih naočala - legendarnog simbola tog čarobnjačkog svijeta. Jednostavno ulijte tijesto, spustite poklopac, i prije no što trepnete, pred vama će se ukazati silueta Harryjevih naočala, spremna za ukrašavanje omiljenim, slatkim dodacima. Dvostruka indikatorska svjetla na samom pekaču brinu o preciznosti, signalizirajući vam kada je vrijeme za dodavanje tijesta i kada su vaši vafli savršeno ispečeni.
Savršen poklon za nadolazeće blagdane

A s obzirom na to da je mjesec darivanja upravo započeo, pravo je vrijeme da se opskrbite poklonima za sve one drage osobe koje su ujedno najveći fanovi Harryja Pottera i koje će, sasvim sigurno, ovaj poklon itekako razveseliti. Harry Potter pekači za vafle dostupni su na više online lokacija, pa i na Amazonu, a mi smo svoj primjerak nabavili ovdje!


Objavljeno: 02.12.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p