S londonske adrese 300 Battersea Park Road ovih se dana šire opojni mirisi dalmatinske kuhinje, i to zahvaljujući Sanji Britt Jusić koja je u obliku pop-up restorana Venturin odlučila razveseliti odabrana britanska (kao i ona nostalgična hrvatska) nepca hrvatskom kuhinjom. Prvi dalmatinski pop-up restoran u sklopu Pelican bara projekt je Sanje Britt Jusić koja je poželjela ionako bogatu londonsku gastro scenu dodatno oplemeniti. Ime restorana dolazi od dalmatinskog izraza za noćno ribarenje i označava posljednji mrak za lov ribe prije svitanja, a na jelovniku će se naći hrvatski i dalmatinski specijaliteti začinjeni maslinovim uljem i prepoznatljivim začinima koje će pripremati chefica iz hvarskog restorana Zlatna Školjka Maja Mačković. Naglasak je na domaći comfort food koji će tjerati goste da okuse ono najbolje od opojnog i hedonizmom ispunjenog dalmatinskog ljeta. Venturin će biti otvoren mjesec dana, i to četvrtkom, petkom i subotom navečer, a rezervacije se mogu obaviti na službenoj stranici restorana. Subotom i nedjeljom će se tijekom dana posluživati marenda, dok će večeri biti u znaku a la carte jelovnik koji će se izmjenjivati srijedom. M.M. Foto: Facebook
'DIY' koktel koji će vas oduševiti! Jednostavan zimski koktel s ginom koji možete isprobati već ovog vikenda!
Do ukusnog kolača bez paljenja pećnice Oreo cheesecake: ukusni kolač bez pečenja za što slađi početak vikenda
Sladoledi u kojima će uživati svaki ljubimac! Sjajne vijesti! Ben&Jerry’s od sada u ponudi ima i sladolede za pse!
Poznati hrvatski chef pokrenuo je brend s nešto drugačijom filozofijom! Novi domaći brend u vaš dom donosi najukusnije delicije kojih se nećete moći zasititi!