GASTRO

Pula ima adresu posvećenu interesantnim slasticama

Otkrijte slatki raj dviju prijateljica
Flaviani Desserts
Š
to se dogodi kada dvije prijateljice spoji ljubav prema svom gradu i ljubav prema slasticama te se odvaže na poslovni pothvat? Rekli bismo, jedno lijepo mjesto u Puli koje se nipošto ne smije zaobići.


Nazvana Flaviani po Flavijevcima, Vespazijanovim pristašama, slatka mala slastičarnica svoje je mjesto pod suncem pronašla na adresi Ciscuttijeva ulica 20 te svim sladokuscima ponudila zanimljiv izbor deserata.

Flaviani Desserts
Flaviani Desserts
Ponuda Flaviani Desserts uključuje američke palačinke u raznim kombinacija među kojima se izdvajaju male Bounty, Snickers ili Banana-činke, no pravo iznenađenje krije se među sladoledima. Vlasnice Jelena Burić i Gordana Botić su se dosjetile ponuditi nešto novo te su razvile sladoledne rolice kakve se mogu pronaći na Tajlandu, a rade se na posebnoj brzozamrzavajućoj ploči, nakon čega se obogaćuju raznim dodacima. Osim rolica nude se slasni deserti u čašicama, poput Tiramisua ili Cheesecakea, što je posebno praktično tijekom šetnje lijepom Pulom, kao i frozen yogurt, sweet cream i točeni sladoled koji se servira s voćem i žitaricama također u praktičnim čašicama.

Flaviani Desserts nije zanemario ni ponudu pića pa se u Ciscuttijevoj mogu kušati Ayurvedski 'ženski' čaj, Banana Milkshake, čaša mlijeka, turska kava te prirodna limunada. Sve su ovo opravdani razlozi da na nekoj od sljedećih šetnji Pulom pauzu napravimo u Flavianiju.

Flaviani Desserts
Flaviani Desserts
Flaviani Desserts
Flaviani Desserts

M.M.
Foto: Flaviani Desserts
Objavljeno: 28.03.2017. u 10:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p