DOGAĐANJA

Pula je ovog vikenda u znaku najboljih burgera

Ne propustite prvi Burger tour
burger
Nije tajna kako su burgeri na domaćem tlu pravi hit, pa ako još niste imali priliku probati jedne od najboljih burgera u Hrvatskoj, sada je pravo vrijeme da to učinite u sklopu prvog Burger toura.

Nakon Rijeke, 9. i 10. lipnja Pula će ugostiti majstore u pravljenju burgera iz Submarinea koje će pratiti zanimljiv glazbeni program, dok će žeđ će gasiti praško pivo broj jedan u svijetu. Burger kao najpopularnije jelo na svijetu je danas postao dio visoke gastronomije kroz koju se kuhari kretivno i lokalno izražavaju. Pobjednik prošlogodišnjeg Zagreb Burger Festivala koji nosi titulu i najboljeg burgera u Hrvatskoj Submarine BBQ, na Burger touru ponudit će svim ljubiteljima veliki izbor burgera, ali i posebnu ponudu: bundle Staropramen i burger Toura za 40kn.

Poseban duh Praga unijet će pak Staropramen, a sve posjetitelje Burger Festival toura očekuje posebno dizajniran Staropramen bar na kojem se može naći idealno pivsko osvježenje. U Puli sve posjetitelje očekuje i vrhunski glazbeni program. Za vrhunsku atmosferu biti zaduženi grupa Pavel i DJ Eddie Ramich.

burger

Foto: PR, Unsplash
Objavljeno: 07.06.2017. u 16:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p