GASTRO

Put oko svijeta uz pomoć najfinijih slastica

Upoznajte sladak projekt @girleatworld
Brisel 
Kad je riječ o putovanjima, velik dio iskustva koje nosimo zauvijek sa sobom čini hrana koju imamo prilike probati. Novi i autentični okusi i mirisi koji zavode na svakom koraku destinacije koju tek upoznajemo ono su čega se rado prisjećamo po dolasku kući i za čime žudimo u periodima neizbježne nostalgije.

U moru zanimljivih projekata, @girleatworld upravo ovaj aspekt putovanja stavlja u fokus. Iza slatkog profila skriva se Melissa Hie koja je svoju strast prema dalekim i neistraženim krajevima, ali i onu prema hrani, spojila na svom Instagram profilu koji uživa veliku popularnost. O svojim pak iskustvima s putovanja piše na travel blogu Girl Eat World, a zanimljivo je kako je Melissino vizualno putovanje započelo tek nakon dugog nagovaranja od strane prijatelja. Njeno prvo veliko putovanje bilo je ono backpackom po Europi, a s obzirom na to da, kako kaže sama autorica, uvijek jede, kao i zbog njenog srama kad je riječ o traženju stranaca da je slikaju, Melissa je počela fotografirati upravo hranu koju jede na raznim lokacijama na svojim putovanjima.

Odlične reakcije na fotografije objavljene na njenim privatnim društvenim mrežama ubrzo su dovele do otvaranja Instagram profila, a slatko je vizualno putovanje od tada sakupilo preko 293 tisuće pratitelja. Jedan pogled na šareni dnevnik daje do znanja i zašto...
 
@girleatworld  
Shibuya, Tokio  
 
@girleatworld
Arashiyama Bamboo Forest
 
Arashiyama Kyoto 
Arashiyama, Kyoto
  peking 
Peking
 
bali 
Bali
 
 
Wangfujing 
Wangfujing
 
Hong Kong 
Hong Kong
 
Causeway Bay Hong-Kong 
Causeway, Hong Kong
  Comino, Malta
 
Comino, Malta
  danska 
Danska
 
Jordan 
Jordan
 
Kobe, Japan 
Kobe, Japan
 
Kyoto 
Kyoto
  Malta  
St. Julians, Malta
 
Burma 
Burma
 
Pariz 
Pariz
 
Makao 
Makao
 
Singapur 
Singapur
 
sydney 
Sydney
 

M.M.
Foto: Instagram (@girleatworld)

Objavljeno: 03.05.2016. u 13:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p