GASTRO

Rosé u limenci piće je idealno za ljetne dane

Zanimljiva inovacija 
rose
Unazad nekoliko godina, rosé vina smo kolektivno prihvatili kao ultimativno ljetno piće. Ispijamo ih nakon posla, vikendima, u društvu, sami, i već s prvim toplim zrakama sunca, a njihovi smo veliki fanovi zato što su pitka i lagana.

Na krilima ove naše sklonosti vinima obojenim roskastim nijansama, oduševila nas je inovacija iz sunčane Kalifornije. Riječ je o vinariji Scribe Winery koja je predstavila Una Lou Rosé, odnosno rosé vino u limenci atraktivnog dizajna. Jednostavna srebrna limenka s vintage grafikom s daškom uvijek privlačne Americane dolazi u pakiranju od četiri primjerka i po cijeni od 40$, a iza svega stoje Andrew Mariani i Lia Ices, bračni par koji je rosé vino kreirao u čast svoje prve kćeri, Une Lou, kako doznajemo iz Voguea.

Una Lou Rosé je Pinot Noir iz Carnerosa, a odlikuje ga pitkost, lepršavost i voćne note postignute ranom berbom. Limenka zadržava svježinu i punoću vina, a ne moramo ni naglašavati kako je idealno za ljetna druženja i ljude u pokretu. Slatka je ovo ideja koju možete detaljnije istražiti na službenoj web stranici, a dok se netko na domaćem tlu ne dosjeti ovakvom proizvodu, pronaći ćete nas na nekoj livadi ili terasi kako ispijamo svoje omiljeno, standardno rosé vino.

rose

M.M.
Foto: Instagramunalourose.com
Objavljeno: 15.05.2017. u 09:50
Tagovi: Vino, Rosé vino

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p