GASTRO

Sada možete kuhati kao Stanley Tucci: Nakon gastro putopisa po Italiji kreirao je prekrasnu liniju posuđa

'Ovo je posuđe koje olakšava kuhanje i pomoći će vam da uživate u životu kroz hranu.'

Mnogi su ga zavoljeli još kroz filmske uloge, a već neko vrijeme Stanley Tucci oduševljava i zaljubljenike u gastronomiju svojim knjigama i putopisnim serijalom 'Stanley Tucci: Searching For Italy' koji se trenutno može pogledati i na HRT-u. Nakon snimanja serijala upustio se u još jedan projekt koji je oduševio njegove obožavatelje. Radi se o liniji posuđa koja svojim izgledom osvaja na prvi pogled.

U suradnji s brendom Green Pan ovaj gurman i uspješni amaterski chef predstavio je svoju prvu kolekciju posuđa. Kolekcija je kreirana i inspirirana umijećem i radošću kuhanja koju Tucci prenosi još iz svog obiteljskog okruženja, a velika pažnja posvećena je detaljima i funkcionalnosti. Uz objavu nove kolekcije posuđa na svom profilu kratko je napisao: 'Moja kolekcija kombinira moderan dizajn s izvrsnim performansama. Svi su komadi izrađeni u Italiji i imaju promišljene detalje oblikovane dugom tradicijom talijanske izrade. Ovo je posuđe koje olakšava kuhanje i pomoći će vam da uživate u životu kroz hranu.'

Kolekcija dolazi u tri privlačne boje, dok su za izradu korišteni visokokvalitetni materijali s neprianjajućim premazom. Posuđe je kreirano s namjerom da kuhanje podigne na višu razinu, ali i da ga maksimalno olakša. Iako kolekciju prati ekskluzivna cijena, vjerujemo da će istinski zaljubljenici u kuhanje i hranu ipak pronaći način da si priušte barem jedan dio kolekcije, ako ne cijeli set. Za sada se linija može kupiti samo u SAD-u, i to u Williams Sonoma trgovinama. Europsko tržište morat će se još malo strpjeti, no već su najavili da će se kroz nekoliko mjeseci kolekcija moći kupiti na određenim lokacijama u Velikoj Britaniji.

Objavljeno: 25.09.2023. u 11:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p