GASTRO

Šarmantan mali coffee & tea shop na istoku Zagreba

Spoj ljupkog interijera i neodoljive arome kave i čajeva u Caffeteriji

coffee & tea caffeteriaDa Zagreb nije jedini grad u kojem se otvaraju inovativni prostori zanimljive i diferencirane ponude, dokaz je čarobno topao i šarmantan mali coffee & tea shop u Sesvetama kraj Zagreba.

U Sesvetama, u Ninskoj ulici 9, nalazi se malen i bajkovit coffee & tea shop u koji ćete se zaljubiti već na prvi pogled. Caffeteria je specijalizirana trgovina čajeva u rinfuzi, kava s najpoznatijih plantaža svijeta, aromatiziranih kava, vrhunskog pribora i setova za pripremu čaja i kave. Ljupko uređenje interijera, neodoljive arome kave i čajeva, koloristične šalice te ostali pribor za pripremu čaja i kave – sve to čini ovaj mali dućan kave i čaja potpuno neodoljivim. Caffeteriju, kako se coffee & tea shop jednostavno zove, otvorio je Miroslav Gvozden i tako u Sesvete unio dašak osvježenja.
 
coffee & tea caffeteria
„Ideja je došla spontano, uz šalicu aromatične kave CubaTurquino, uživajući u punoj aromi i nezaboravnom okusu i mirisu te predivne kave… Razmišljao sam kako kava uistinu može biti nešto savršeno uz što se ujutro budiš, guštaš, jedva čekaš da si skuhaš 'your perfect cup' i uistinu joj se raduješ svaki puta iznova… Pa zašto ne bismo tu sreću i užitak podijelili i s drugima… A kako tokom dana između kava uživamo u čajevima i volimo dan završiti šalicom opuštajuće biljne mješavine, činilo nam se idealnim spojem ponuditi ono što volimo u Caffeteriji. Tako se razvila ideja, pa i vizija o ugodnom, opuštajućem shopu gdje klijenti pomno biraju svoje idealne mješavine čaja ili kave iz raznih krajeva svijeta, posebne i jedinstvene, ovisno o području i klimi koja je utjecala na njihov uzgoj, a samim time i na njihove jedinstvene arome. Klijenti prepoznaju priču i emociju već pri prvom posjetu i vole se zadržati, vratiti i odabrati nešto novo ili već poznatu, omiljenu mješavinu, a u Sesvetama su nas dočekali kao pravo osvježenje jer im je konačno u neposrednoj blizini nešto zbog čega su prije odlazili u grad. S druge strane, Zagrepčani iz centra također prepoznaju šarm i vrijednost ovog posebnog coffee & tea shopa pa im nije teško otići do Sesveta po svoje omiljene kave i čajeve vrhunske kvalitete.“
 
coffee & tea caffeteria
 
coffee & tea caffeteria
 
Foto: PR
Objavljeno: 11.05.2015. u 12:42
Tagovi: čaj, trgovine, kava

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p