GASTRO

Šibenski Pelegrini predstavio potpuno novi koncept

Poznati restoran u novu sezonu ušao sa zanimljivim promjenama

Pelegrini  
Već sezonama se ime restorana Pelegrini iz Šibenika nalazi na listama najboljih u Hrvatskoj. Na čelu s jednim od naših najboljih chefova, Rudolfom Štefanom, Pelegrini svojim gostima nudi lokalne namirnice i tradicionalne recepte prezentirane na hrabar i drugačiji način, a u novu je sezonu odlučio zaploviti u nešto drugačijem smjeru.
 
U duhu konceptualne promjene svoje će nove i stare goste Pelegrini od 1. lipnja 2016. dočekivati s ponešto drugačijim konceptom nego dosad. S mišlju kako moderni gosti u restoranima traže puno više od prehrane te činjenicom da je danas odlazak u restoran na objed iskustvo, tim poznatog šibenskog restorana odlučio je upravo spomenuto pružiti svojim posjetiteljima i priuštiti im jedinstveni doživljaj kroz istovremeno predstavljanje vlastite filozofije.

Pelegrini   
Ručak će tako u Pelegriniju biti služen svaki dan u periodu između 12 do 14.30 sati, a sam restoran će biti otvoren do 15 sati. Gosti će imati opciju odabrati od tri do šest sljedova s karte jela za ručak, s time da tri predstavlja minimalan broj sljedova. Drugi servis će biti onaj večernji, za koji će se rezervacije primati svaki dan za period 18.30 do 21 sat, s time da će restoran biti otvoren do ponoći. Gosti će imati opciju birati jela à la carte ili se prepustiti chefovom degustacijskom meniju.
 
Zanimljiv je ovo konceptualni zaokret koji će zasigurno učiniti promjenu na šibenskoj, ali i cjelokupnoj domaćoj gastro sceni, no za prve dojmove gostiju ipak valja pričekati još nekoliko dana. Nalazite li se u Šibeniku, neka Pelegrini bude glavna postaja na vašem dnevnom rasporedu. 
 
Pelegrini   pelegrini 
 
M.M.
Foto: Pelegrini
Objavljeno: 01.06.2016. u 10:17
Tagovi: restoran, Pelegrini

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p