GASTRO

Sjajna ideja za brzi obrok u kojem će uživati baš cijela obitelj!

Novi ekskluzivni okusi Argete Exclusive koji osvajaju na prvu

Ovo poglavlje u priči o Argeti Exclusive napisali su renomirani kulinarski majstori, ljubitelji lokalnih sastojaka i tehničkog savršenstva - izuzetno nadareni David Vračko iz restorana Mak i Gregor Vračko iz kuće Denk, koja je ove godine dobila Michelinovu zvjezdicu.

Kaže se da David i Gregor imaju najviše znanja među vrhunskim slovenskim kuharima. Kao braća i kao kuhari, vrlo su različiti, ali se u svojoj različitosti izuzetno dobro nadopunjuju. A dokazali su to i svojim kreacijama koje odražavaju njihove osobnosti - smirenu profinjenost i nezaustavljivu kreativnost. Jedan su drugome najveće nadahnuće pa su ga u savršenoj igri okusa pretočili i u Argetu Exclusive, zajedno sa svojim osobnostima i svim kulinarskim tajnama.

Argeta Exclusive à la David Vračko – Biserka s vrganjima i tartufima

David se predstavio u intenzivnom, ali izuzetno prestižnom okusu, u kojem je biserku nadogradio savršenom kombinacijom vrganja i tartufa koji razvijaju okus od početka do kraja. Impresionirat će vas na prvi pogled.

Argeta Exclusive à la Gregor Vračko - Teletina s lipom i medom

U svojoj kreaciji, Gregor je svoju mirnu narav predstavio u sofisticiranim cvjetnim okusima, u koje je bogatoj teletini dodao nježne cvjetove lipe i cvjetni med za savršeni slatki završetak.

Poželjet ćete ovo i za desert. Saznajte više o ekskluzivnim okusima na službenoj stranici!

Objavljeno: 10.12.2020. u 13:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p